24.10.2023 14:54

Εργατικό Κέντρο Χίου - Όλοι στην κεντρική πλατεία Χίου ενάντια στην υποβάθμιση - ΒΙΝΤΕΟ

Ευρύ κάλεσμα για συμμετοχή στην αυριανή κινητοποίηση των κατοίκων της Βορειοανατολικής Χίου, ενάντια στην υποβάθμιση, με αφορμή την απόφαση για κλείσιμο του υποκαταστήματος του ΕΛΤΑ Καρδαμύλων, απηύθυνε μέσα από παρέμβασή του στα τοπικά Μ.Μ.Ε. ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Κώστας Λίνας. 

Σε δηλώσεις του ο κ. Λίνας, εξήγησε ότι τέτοιου είδους αποφάσεις οδηγούν στον μαρασμό των τοπικών κοινωνιών και στην ερημοποίηση του Βορείου Αιγαίου. 

Ο Κώστας Λίνας, κάλεσε την κυβέρνηση και το ταμείο ανάκαμψης να επανεξετάσουν το θέμα και να μην κλείσουν το κατάστημα ΕΛΤΑ Καρδαμύλων αλλά και να προχωρήσουν στο άνοιγμα του υποκαταστήματος στην Καλλιμασιά καθώς και στην ενίσχυση του ΕΛΤΑ Χίου με προσλήψεις μόνιμου προσωπικού. 

"ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ

Καμία απόλυση εργαζομένου στα ΕΛΤΑ
Προσλήψεις μόνιμου προσωπικού για ενίσχυση των καταστημάτων
Αναστολή οποιασδήποτε απόφασης που οδηγεί σε μαρασμό των τοπικών κοινωνιών
Καταβολή δεδουλευμένων και τήρηση εργασιακών δικαιωμάτων
Καλούμε τα σωματεία μέλη μας και τους εργαζόμενους να συμμετάσχουν στην κινητοποίηση της Τετάρτης 25/10/2023 στην πλατεία Νικ. Πλαστήρα (Βουνακίου) 10:00-13:00.»,
ανέφερε ο κ. Λίνας. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ