28.11.2019 12:00

Έρανος αγάπης από την Ιερά Σύνοδο της Καθολικής Ιεραρχίας Ελλάδος

Η Ιερά Σύνοδος της Καθολικής Ιεραρχίας  της Ελλάδος, συμμετέχει στο πένθος, τη θλίψη και τον πόνο των αδελφών Αλβανών, οι οποίοι τις ημέρες αυτές πενθούν τους νεκρούς των, αναζητούν τους αγνοουμένους των και μετρούν τις πληγές των.

Θέλουμε, παρά τις οικονομικές δυσκολίες, που αντιμετωπίζει η Καθολική Εκκλησία στην Ελλάδα, από την πρόσφατη οικονομική κρίση, να μην παραλείψουμε  τον καθήκον αγάπης μας και συμπαράστασης μας προς τους σεισμοπαθείς αδελφούς μας.

Προσευχόμαστε για την αιώνια ανάπαυσης της ψυχής των νεκρών, ευχόμαστε σύντομη ανάρρωση στους τραυματισμένους  και συλλυπούμεθα τους αδελφούς μας Αλβανούς που κατοικούν στη Χώρα μας δίνοντας δυναμικό παρόν στις εκκλησιαστικές κοινότητες μας.

Ζητούμε  από την Κάριτας Ελλάς να ηγηθεί ενός εράνου αγάπης τη Δεύτερη Κυριακή της Παρουσίας 8 Δεκεμβρίου 2019 σε όλες τις τοπικές κοινότητες της Καθολικής Εκκλησίας στην Ελλάδα, για να συνδράμουμε  τους πληγέντες αδελφούς μας.

Το χρηματικό ποσό που θα συγκεντρωθεί, καρπός της χριστιανικήςαγάπης και αλληλεγγύης μας,  θα σταλεί, μέσω  της Κάριτας  Ελλάς, στην Κάριτας της Αλβανίαςως δείγμα της συμμετοχής στην προσπάθειά τους να επανέρθουνστον κανονικό ρυθμό της ζωής τους.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ