10.1.2017 11:09

Επιτυχής η πρώτη προσέγγιση πλοίου στη χωμάτινη ράμπα (ΒΙΝΤΕΟ –ΦΩΤΟ)

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας η πρώτη προσέγγιση πλοίου στη χωμάτινη ράμπα στο μεσαίο τμήμα της χερσαίας ζώνης του λιμένα της Χίου.

Το πλοίο «Blue Star 1» αν και με ολιγόλεπτη καθυστέρηση κατάφερε να κατεβάσει τους καταπέλτες αποβιβάζοντας οχήματα και επιβάτες. Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Διαδημοτικού Λιμενικού Ταμείου Μ. Μπελέγρη θα γίνουν ορισμένες παρεμβάσεις έπειτα από τις υποδείξεις των πλοιάρχων ώστε η μεσαία ράμπα να μπορεί να εξυπηρετεί τα πλοία της γραμμής μέχρι να αποκατασταθεί η ζημιά στον κύριο χώρο πρόσδεσης των πλοίων.

«Επόμενο βήμα είναι ο αποκλεισμός του προβληματικού τμήματος της χερσαίας ζώνης που θα μετατραπεί σε εργοτάξιο το αμέσως επόμενο διάστημα. Ήδη καταρτίζουμε την τεχνική περιγραφή του έργου και στη συνέχεια θα προχωρήσουμε στην ανάθεση της μελέτης και τέλος στην εκτέλεση του έργου. Ευελπιστούμε ότι περίπου στο Πάσχα το έργο θα έχει παραδοθεί», δήλωσε ο κ. Μπελέγρης. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ