19.1.2016 15:46

Επιτροπή στήριξης του Χριστόφορου Μερούση

ΤΗ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΖΗΤΑΕΙ ΜΕ ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΟΥ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΑΣΚΑΛΩΝ

Να στηριχθούν οι προσπάθειες του μαραθωνοδρόμου Χρ. Μερούση, που έχει συνδέσει τις σημαντικές επιτυχίες του με το νησί μας, επιδιώκει ο Σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών Χίου.

Την πρόθεση του Συλλόγου γνωστοποίησε με δηλώσεις του στον «π» ο Γ. Αμπαζής λέγοντας μάλιστα ότι  με δεδομένο ότι αποτελεί πρότυπο αθλητή κυρίως για τις νέες γενιές στόχος είναι «ο Χριστόφορος να μπει μέσα στα σχολεία της Χίου».

Αναγνωρίζοντας μάλιστα την προσπάθεια που καταβάλει ο αθλητής προκειμένου να ανταπεξέλθει στα δυσβάσταχτα έξοδα που απαιτούνται για τις μετακινήσεις του αλλά και τη συμμετοχή του σε ευρωπαϊκές και διεθνείς διοργανώσεις, ο Γ. Αμπαζής κατέθεσε την ιδέα της δημιουργίας επιτροπής στήριξης του Χιώτη Αθλητή.

«Όλοι αισθανόμαστε υπερήφανοι για τον Χριστόφορο αλλά κυρίως για το γεγονός ότι έχει συνδέσει την κάθε του επιτυχία με τη Χίο. Κανείς όμως δεν μιλάει επί της ουσίας. Και η ουσία είναι ότι δύσκολα αυτός ο αθλητής μπορεί να τα βγάλει πέρα καθώς τα χρήματα που απαιτούνται για τις μετακινήσεις του είναι πολλά. Από την πλευρά μας το επόμενο διάστημα θα καλέσουμε όλους τους φορείς της Χίου ώστε να σχηματιστεί μία επιτροπή η οποία θα στηρίξει έμπρακτα τον Χριστόφορο Μερούση», εξήγησε ο κ. Αμπαζής.

Σε αυτό το πλαίσιο στις 29 Ιανουαρίου ο Σύλλογος Δασκάλων θα τιμήσει τον Χιώτη Αθλητή σε ειδική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα της ίδιας ημέρας στον Οίκο Χίου Διδασκάλου.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ