13.9.2012 8:32

Επιτέλους γεφυρώνεται...

 
Σε τροχιά ολοκλήρωσης μπαίνει πλέον το γεφύρι του Παντουκειούς αφού το κρίσιμο στάδιο της ρίψης μπετόν στο ξυλότυπο της γέφυρας, ξεκίνησε σήμερα το πρωί ενώ αναμένεται να γίνουν ακόμα 2 ρίψεις μέσα στις επόμενες ημέρες.
Μεγάλο στοίχημα για την Π.Ε. Χίου μετά από αυτό το στάδιο είναι οι εργασίες επιγεφύρωσης οι οποίες θα πρέπει να γίνουν άμεσα και το έργο να παραδοθεί μέσα στα οριζόμενα χρονοδιαγράμματα.
Με ικανοποιητικούς ρυθμούς την ίδια ώρα ξεκίνησαν εκ νέου μετά από πολυήμερη διακοπή και συνεχίζονται οι εργασίες στο οδικό τμήμα από τη Λαγκάδα μέχρι τα Καρδάμυλα χωρίς όμως  να έχει υπάρξει από την Περιφέρεια σαφές χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης των εργασιών.
Τα παράπονα πάντως είναι πολλά από τους κατοίκους των Καρδαμύλων που κάνουν λόγο για αδικαιολόγητη καθυστέρηση στην παράδοση του έργου που έχει ως αποτέλεσμα την ταλαιπωρία των οδηγών.
Τέλος στον αέρα παραμένει μέχρι στιγμής η διαμόρφωση του οδικού δικτύου από το Μερσυνίδι μέχρι τον κόμβο της Συκιάδας, με τον κίνδυνο απένταξης του έργου από την ευρωπαϊκή χρηματοδότηση να είναι εμφανές αν δεν υπάρξουν άμεσα εξελίξεις. 

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ