29.5.2012 12:40

Επιστημονική Ολομέλεια Κέντρου Παιδιού και Εφήβου στα Μεστά

Στα πλαίσια της συνεχιζόμενης εκπαίδευσης του προσωπικού του Κέντρου Παιδιού και Εφήβου, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία και φέτος στις 19-20/5/2012 η ετήσια κλινική συνάντηση (ολομέλεια) στα Μεστά της Χίου. Κατά τη διάρκεια της διήμερης συνεδρίασης αναπτύχθηκαν θέματα ψυχικής υγείας με βιβλιογραφική παρουσίαση καθώς και παρουσίαση περιστατικών από τις τρεις δομές που λειτουργεί το ΚΠΕ (τη δομή με τη μορφή Ιατροπαιδαγωγικού Κέντρου, την Κινητή Μονάδα Ψυχικής Υγείας και το Κέντρο Ημέρας Εφήβων με Αυτισμό στη Δυτική Αττική).
Στις εργασίες της συνεδρίασης συμμετείχαν όλοι οι εργαζόμενοι του ΚΠΕ και συγκεκριμένα οι ακόλουθες ειδικότητες: Παιδοψυχίατρος, Ψυχίατρος, Ψυχολόγος, Κοινωνικός λειτουργός, Λογοπεδικός, Εργοθεραπευτής, Ειδικός παιδαγωγός, Παιδαγωγός προσχολικής αγωγής, Γυμναστής ειδικής φυσικής αγωγής, Νοσηλευτής καθώς και τα μέλη της Διοικητικής Υπηρεσίας.
Στο σημείο αυτό αξίζει να αναφερθεί ότι για την επιτυχή υλοποίηση της διοργάνωσης σημαντική ήταν η συμβολή των κ.κ.: Πιππίδη Μαρίνα και Φύλλα Διαμαντή από τη "ΧΙΑ ΓΗ" για την υποστήριξη της διοργάνωσης, Αλμυρούδη 'Medieval Castle Suites" και Μπούρνακα - ενοικιαζόμενα δωμάτια για την παραχώρηση δωματίων, Μπάλα Βασίλη – Πρόεδρο πολιτιστικού Συλλόγου Μεστών και Σχολιάδη Κων/νο - Πρόεδρο Μεστών για την παραχώρηση του σχολείου στο οποίο πραγματοποιήθηκαν οι συνεδριάσεις και τους οποίους θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά για την υποστήριξή τους.

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε τα στοιχεία σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ