25.9.2012 14:43

Επιβραβεύουν τους επισκέπτες της Χίου, με εκπτώσεις

ΘΕΤΙΚΗ Η ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ BLUE STAR FERRIES ΣΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΑ ΜΕΙΩΜΕΝΕΣ ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΗΤΗΡΙΩΝ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ

 
Θετική ανταπόκριση είχε η πρωτοβουλία του Δήμαρχου Χίου Πολύδωρου Λαμπρινούδη, για την επίτευξη εκπτώσεων στα εισιτήρια όσων επισκέπτονται τη Χίο. Συγκεκριμένα, η ναυτιλιακή εταιρεία Blue Star Ferries δήλωσε ότι προτίθεται να οργανώσει για την περίοδο μέχρι 31/03/2013 πακέτα ταξιδιών (ξενοδοχείο & πλοίο), στα πλαίσια του προγράμματος «HOTEL & FERRY», που πραγματοποιεί η εταιρεία.
 
     Η εταιρεία επισημαίνει ότι στα προγράμματα αυτά, στα οποία θα χορηγήσει έκπτωση μέχρι 50%, είναι απαραίτητη η συνεργασία της Ένωσης Ξενοδόχων και η παροχή ανταγωνιστικών τιμών. Το επόμενο δεκαήμερο η εταιρεία θα επιδιώξει συνάντηση με τους εκπροσώπους της Ένωσης Ξενοδόχων, ενώ παράλληλα θα βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με το Δήμαρχο, για την καλύτερη οργάνωση του θέματος.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ