5.2.2016 10:46

«Επί ποδός» τα τεχνικά συνεργεία κοινωφελούς εργασίας της Περιφερειακής Ενότητας Χίου

Εργασίες καθαρισμού των επαρχιακών και εθνικών οδικών δικτύων πραγματοποίησαν   τα τεχνικά συνεργεία κοινωφελούς εργασίας της Περιφερειακής Ενότητας Χίου σε διάφορα σημεία του νησιού μας έπειτα από επιτόπου αυτοψίες υπηρεσιακών τεχνικών κλιμακίων αλλά και αιτήματα πολιτών.

Πιο συγκεκριμένα πραγματοποιήθηκε:

Καθαρισμός τεχνικών και ρείθρων όμβριων υδάτων από Ζυφιά έως Αγ. Γιώργη Συκούση, απομακρύνθηκαν κορμοί καμένων δέντρων στο οδόστρωμα επικίνδυνα για την οδική ασφάλεια στο δίκτυο Αυγώνυμα-Ελίντα-Λιθί, έγινε άρση και απομάκρυνση καταπτώσεων από το οδόστρωμα κατόπιν των έντονων βροχοπτώσεων στους άξονες Διευχά-Κατάβαση-Βολισσό και Κατάβαση-Σιδηρούντα, κλαδεύτηκαν δέντρα και θάμνοι που παρεμπόδιζαν την ορατότητα λεωφορείων και ψηλών φορτηγών στις περιοχέςΝενήτων-Βουνού-Κοινής-Πατρικών, Κάμπου-Γηροκομείου-Αργέντικου-Θυμιανά και στην διασταύρωση Χριστού Βαρβασίου-Νερό Πάγκαλου-Λολόδεντρα με κατεύθυνση προς Γρου-Χαλκειός-Ζυφιά-Δαφνώνα(οι εργασίες σ εαυτό το κομμάτι συνεχίζονται).

Μέσα στο επόμενο 15/νθημερο τα συνεργεία της Π.Ε. Χίου θα ασχοληθούν με την αποκατάσταση λακκουβών κατά μήκους του εθνικού και επαρχιακού οδικού δικτύου ενώ θα γίνει και κλάδευση στα οδικά δίκτυα Λαγκάδας-Καρδαμύλων-Ναγού-Γιόσωνα-Αμάδων. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ