4.2.2016 10:22

Επί ποδός πολέμου

ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ, ΛΟΥΚΕΤΟ ΣΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ ΜΑΖΙΚΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΙ, ΑΓΡΟΤΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣΤΙΧΟΠΑΡΑΓΩΓΟΙ

Απέναντι στα κοινωνικά στρώματα που παραδοσιακά τη στήριζαν, που ήταν μαζί της στους αγώνες της καθημερινής πάλης και στο πεζοδρόμιο ενάντια στη μνημονιακή πολιτική, φέρνει για πρώτη φορά την κυβέρνηση, το ασφαλιστικό νομοσχέδιο.

Πρόκειται για την πρώτη μεγάλη μάχη της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ απέναντι στον λαό κι όχι με το λαό και την πρώτη αναμέτρηση δυνάμεων και για τους δυο στρατούς. Σήμερα νεκρώνουν όλα ακόμη και στη φιλήσυχη Χίο και το ραντεβού δίνεται στις 11.00 στην πλατεία Βουνακίου ή στις 10.30 στην Απλωταριά σε μια διπλή ως συνήθως συγκέντρωση .

Με ένα ασφαλιστικό νομοσχέδιο τα αποτελέσματα του οποίου έχουν αμφισβητηθεί από το σύνολο εργαζόμενων και συνταξιούχων,  η κυβέρνηση εκείνο που κατάφερε μέχρι στιγμής είναι να συσπειρώσει εναντίον της όλον τον παραγωγικό ιστό της χώρας και να αρχίζει να νοιώθει τις πρώτες μεγάλες αναταράξεις έχοντας απέναντι τους στην ίδια γραμμή επιστήμονες και κτηνοτρόφους, αγρότες και γιατρούς.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε Συνδρομητής

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ