4.9.2013 14:13

‘"Έπεσε ο φιλολαϊκός φερετζές"

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΛΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

 «Ο φιλολαϊκός  φερετζές που από καιρού εις  καιρόν  φορούν, είναι μόνο για να υφαρπάζουν ψήφους και να ξεγελούν το λαό» αναφέρει χαρακτηριστικά η ΛΑΣ καυτηριάζοντας τις πρακτικές της δημοτικής αρχής και για την προώθηση των κοινωνικών συνεταιρισμών, με τη σύσταση των οποίων ο συνδυασμός του ΚΚΕ είναι κάθετα αντίθετος.

Με βέλη που στρέφονται ενάντια στον Β. Μυριαγκό η ΛΑΣ καταγγέλλει την πολιτική της δημοτικής αρχής, «Ως πολιτικό προσωπικό της συγκυβέρνησης και των κατευθύνσεων της ΕΕ, αντί να παλέψουν για μόνιμο προσωπικό, αντί να διεκδικήσουν χρήματα που τους ανήκουν προτίμησαν τη γνωστή συνταγή που ακολουθεί και η ΚΕΔΕ και οι υποταγμένοι στο κεφάλαιο δήμαρχοι, να παίζουν με τον πόνο και την ανέχεια των ανέργων ή μερικά απασχολούμενων στις διάφορες δομές και να τους πετάνε το μπαλάκι για την κατάντια που η συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ  και οι ίδιοι τους έχουν οδηγήσει» και προειδοποιεί πως οι ΚΟΙΝΣΕΠ αντί να λύσουν το πρόβλημα της ανεργίας θα δημιουργήσουν εργαζόμενους που πληρώνονται με ψίχουλα.

«Οι δημοτικοί σύμβουλοι της ΛΑΣ τάσσονται ενάντια στην εφαρμογή αυτού του μέτρου και προτείνουν: Να μας δώσει η κυβέρνηση αυτά που μας χρωστάει από τις παράνομες παρακρατήσεις και περικοπές . Να γίνουν άμεσα προσλήψεις μόνιμου προσωπικού και να κλείσει ο Δήμος αν δεν ικανοποιηθούν αυτά τα αιτήματα. Να γίνουν δεκτά στους δημοτικούς παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς όλα τα παιδιά των λαϊκών οικογενειών που ζουν στη χώρα μας, χωρίς όρους και προϋποθέσεις. Να μη γίνει καμία απόλυση. Να μονιμοποιηθούν όλοι οι συμβασιούχοι χωρίς όρους και προϋποθέσεις», καταλήγει η ανακοίνωση της ΛΑΣ.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ