12.5.2022 14:22

Επαναλειτουργεί το ΚΑΠΗ του Δήμου Χίου μετά από 27 μήνες αναστολής (ΒΙΝΤΕΟ)

Νέα στέγη αναζητά πλέον ο ΕΟΔΥ για τη διενέργεια ελέγχων

Την επαναλειτουργία του ΚΑΠΗ του Δήμου Χίου, μετά από 27 μήνες αναστολής λόγων των υγειονομικών μέτρων κατά της μετάδοσης της πανδημίας Covid19, ανακοίνωσε ο πρόεδρος του Νομικού Προσώπου Γιάννης Μανάρας.

Όπως εξήγησε ο ίδιος, ήδη εκδόθηκε το σχετικό ΦΕΚ και στα τέλη του μήνα, μετά την επικαιροποίηση των στοιχείων των 100 μελών του, αναμένεται να επαναλειτουργήσει, με νέες δράσεις κι εκδρομές.

Της συγκεκριμένης διαδικασίας θα προηγηθεί πλήρης καθαρισμός και απολύμανση των κτιριακών εγκαταστάσεων.

Σε αναζήτηση στέγης ο ΕΟΔΥ

Η συγκεκριμένη πάντως εξέλιξη είχε ως συνέπεια την «έξωση» των κλιμακίων του ΕΟΔΥ από το κτίριο του ΚΑΠΗ, με την τοπική διοίκηση του Εθνικού Οργανισμού να αναζητά νέα στέγη.

Δικαίωμα συμμετοχής σε όλα τα προγράμματα του ΚΑΠΗ, βάσει του τελευταίου  ΦΕΚ, έχουν μόνο τα μέλη τα οποία:

-Είτε έχουν ολοκληρώσει προ τουλάχιστον δέκα τεσσάρων (14) ημερών τον εμβολιασμό για κορωνοιό COVID19 και επιδεικνύουν πιστοποιητικό εμβολιασμού,σύμφωνα με την παράγραφο 2 του άρθρου 9

-Είτε επιδεικνύουν πιστοποιητικό νόσησης που εκδίδεται τριάντα (30) ημέρες μετά τον πρώτο θετικό έλεγχο και βρίσκεται σε ισχύ.

Επισημαίνεται ότι όλα τα μέλη του Κ.Α.Π.Η.   για την συμμετοχή τους σε οποιαδήποτε δράση θα πρέπει να επιδεικνύουν μαζί με το πιστοποιητικό εμβολιασμού η νόσησης και την κάρτα μέλους Κ.Α.Π.Η.

Για την είσοδο τους στους χώρους των Κ.Α.Π.Η. και κατά τη διάρκεια της παραμονής τους σε αυτούς, είναι απαραίτητη η τήρηση όλων των υγειονομικών μέτρων σύμφωνα με τα ισχύοντα πρωτόκολλα.

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ