8.3.2013 11:14

Επαναφέρει το αίτημα για διευρημένο ωράριο στα καταστήματα

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ Κ. ΜΟΥΝΔΡΟΥ ΣΕ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΑΙ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ

Την πρότασή του για διεύρυνση του ωραρίου των εμπορικών καταστημάτων τη θερινή περίοδο και συγκεκριμένα τους μήνες Ιούλιο, Αύγουστο και Σεπτέμβριο, επαναφέρει μέσα από ανοιχτή επιστολή προς τον Εμπορικό Σύλλογο και το Επιμελητήριο Χίου, ο πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Τουριστικής Προβολής Κ. Μούνδρος

Στην επιστολή του αναφέρει:

«Ζητώ να επανεξετασθεί αυτό το ζήτημα, αντιλαμβανόμενος τις συνθήκες που επικρατούν στην αγορά, αλλά και τα μηνύματα των επισκεπτών στο νησί μας.

Αν συμφωνηθεί η διεύρυνση του ωραρίου και δημοσιοποιηθεί εγκαίρως (με τη συνδρομή της Επιτροπή Τουριστικής Προβολής & Ανάπτυξης), σε συνδυασμό με τον εξωραϊσμό του κέντρου της πόλης μας (Απλωταριά), θεωρώ ότι τα αποτελέσματα θα είναι θετικά για την τοπική αγορά.

Συγκεκριμένα προτείνω τα καταστήματα να παραμένουν ανοιχτά το πρωί  από 8.30  έως 14.00 και το απόγευμα από 18.00 έως 21.30 εκτός Τετάρτης και για το Σαββάτο να ισχύσει το ωράριο : 8.30-14.00 και το απόγευμα 18.00 – 21.30.

Επίσης πρότασή μου είναι να επανεξετασθεί η καθιέρωση του τρίτου απογεύματος, π.χ. Πέμπτη όλο το χρόνο, όπως συμβαίνει σχεδόν σε όλη την επικράτεια.

Ας επανεξετάσουμε το ζήτημα της διεύρυνσης του ωραρίου  με στόχο τη βιωσιμότητα του εμπορικού κόσμου, ως τη ραχοκοκαλιά της οικονομίας του νησιού μας κι οφείλουμε να εξαντλήσουμε κάθε περιθώριο βελτίωσης των οικονομικών δυνατοτήτων, έχοντας ταυτόχρονα και ικανοποιημένους επισκέπτες».

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ