3.3.2017 10:32

Έπαινοι και από τους Τεχνολόγους Εκπαιδευτικούς για την ολοκλήρωση της νέας πτέρυγας του Ανδρεάδειου

Την ικανοποίηση του για την ολοκλήρωση του έργου της νέας πτέρυγας του Ανδρεάδειου Γυμνασίου Βροντάδου εκφράζει με ανακοίνωση του το Περιφερειακό Τμήμα Βορείου Αιγαίου της Ένωσης Τεχνολόγων Εκπαιδευτικών.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν:

"Ως Περιφερειακό Τμήμα της Ένωσης Τεχνολόγων Εκπαιδευτικών εκφράζουμε την ικανοποίησή μας για την παράδοση και διοικητική παραλαβή για χρήση της νέας πτέρυγας του Ανδρεάδειου Γυμνάσιου Βροντάδου η οποία περιλαμβάνει ισόγειο επιφάνειας 860,54τμ, Α΄ όροφο επιφάνειας 844,12τμ, Β΄ όροφο επιφάνειας 740,64τμ, εργασίες περιβάλλοντα χώρου, κατασκευή ράμπας ΑΜΕΑ και εργασίες ηλεκτρομηχανολογικής φύσης. Το έργο ήταν αναγκαίο, αφού θα εξυπηρετήσει τις τρεις υπάρχουσες σχολικές μονάδες: του Γυμνασίου, Λυκείου και Επαγγελματικού Λυκείου (ΕΠΑ.Λ.) Βροντάδου και ειδικά σήμερα που ο αριθμός των μαθητών στον Ναυτιλιακό τομέα του ΕΠΑ.Λ. Βροντάδου είναι ιδιαίτερα αυξημένος.

Πιστεύουμε ότι η νέα πτέρυγα εκτός της βελτίωσης των συνθηκών διδασκαλίας των μαθητών και της ικανοποίησης των εργασιακών αναγκών των εκπαιδευτικών θα συμβάλλει και στην ορθολογικότερη κατανομή αιθουσών διδασκαλίας, εργαστηριακών χώρων και αιθουσών για άλλες χρήσεις. Ειδικά σε ό,τι αφορά τους Εργαστηριακούς χώρους η διάθεσή του Εργαστηρίου Τεχνολογίας στο Γυμνάσιο και στο ΕΠΑ.Λ. θα συμβάλλει καθοριστικά στην ασφαλή και σύμφωνα με το Αναλυτικό Πρόγραμμα διδασκαλία του μαθήματος της Τεχνολογίας γεγονός που θα έχει θετική επίδραση στην ανάπτυξη της Τεχνολογικής Εκπαίδευσης στο νησί μας.

Κλείνοντας θέλουμε να ευχαριστήσουμε την Δημοτική Αρχή και όλους όσους συνέβαλλαν στην ολοκλήρωση του παρόντος έργου και να υπενθυμίσουμε ότι με τέτοια έργα αναπτυξιακής πνοής  αναβαθμίζεται όχι μόνο η παροχή Τεχνολογικής Εκπαίδευσης στο νησί μας  αλλά η παροχή ολοκληρωμένης Παιδείας στις επόμενες γενιές.Ευελπιστούμε σε μια άψογη συνεργασία μαζί σας και για δικές σας ενέργειες".

 

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ