Χώρους δουλειάς πάνω στο αντικείμενο τους επισκέφθηκαν πρόσφατα οι μαθητές του 1ου ΕΠΑΛ Χίου έτσι ώστε να αποκτήσουν εξ επαφής την αντίληψη με τον επαγγελματικό κλάδο που προτίθενται να ακολουθήσουν.
1. Στις 13/03/2012 το τμήμα Γ΄ Υπαλλήλων Τουριστικών Επιχειρήσεων επισκέφθηκε το ξενοδοχείο «Ελληνικό Κάστρο».
2. Στις 16/03/2012 τα τμήματα Β΄ Οικονομίας και Διοίκησης, Γ΄ Υπαλλήλων Τουριστικών Επιχειρήσεων και Γ΄ Υπαλλήλων Οικονομίας και Διοίκησης επισκέφθηκαν την Ποτοποιία «ΨΥΧΗ», τη βιοτεχνία Χιακών γλυκών «ΜΑΡΙΝΟΣ» και το αρχοντικό «CITRUS».
3. Στις 21/03/2012 το τμήμα Β΄ Οικονομίας και Διοίκησης επισκέφθηκε τη Δ.Ο.Υ. Χίου και το τμήμα Γ΄ Υπαλλήλων Τουριστικών Επιχειρήσεων το Γραφείο Τουρισμού του Δ Χίου.
4. Στις 30/03/2012 το τμήμα Β΄ Οικονομίας και Διοίκησης επισκέφθηκε το Γραφείο Τουρισμού του Δήμου Χίου.
Ακολουθήστε μας στο Google News. Μπείτε στην Viber ομάδα μας και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Νέα συνδρομή στον έντυπο «π» - Κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας.