4.11.2014 12:30

Εορτάζουν οι Πολύτεκνοι

Την ημέρα της πολύτεκνης οικογένειας τιμά την ερχόμενη Κυριακή στον Άγιο Ιάκωβο Χίου ο Σύνδεσμος Πολυτέκνων Χίου, ημέρα κατά την οποία τιμώνται οι προστάτες των πολυτέκνων Άγιοι Τερέντιος, Νεονίλλη και τα επτά παιδιά τους.

 «Η πρωτοφανής και τρομακτική μείωση του πληθυσμού της Ελλάδας, από στοιχεία της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής δείχνει ότι η χώρα μας υπέστη δημογραφική καθίζηση με φυσική μείωση του πληθυσμού κατά 17.660 άτομα.

Τα δημογραφικά κίνητρα καταργήθηκαν ενώ δεν είχαν οικονομικό κόστος και η δημιουργία πολύτεκνης οικογένειας είναι πια ηρωική πράξη.

Ζητάμε την επαναχορήγηση του πολυτεκνικού επιδόματος,την επάνοδο του αφορολόγητου των παιδιών και να ληφθούν όλα εκείνα τα μέτρα που θα λειτουργήσουν ω κίνητρα δημιουργίας οικογένειας.

Με τη σημερινή νομοθεσία ο πολύτεκνος τιμωρείται ενώ ο άγαμος επιβραβεύεται.

Η παγκόσμια τάξη πραγμάτων επιβάλει τη μείωση του πληθυσμού της γης.

Όμως ενώ άλλες χώρες αυξάνουν τον πληθυσμό τους, στην Ελλάδα έχουμε επικίνδυνη μείωση που απειλή την ύπαρξη μας. Οι ευθύνες των κυβερνώντων μεγάλες. Η αδιαφορία μας εγκληματική. Ζητείται ελπίς», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Σύνδεσμος Πολυτέκνων Χίου. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ