21.12.2012 15:06

Το εορταστικό μήνυμα του Π. Λαμπρινούδη

 Έχουμε φτάσει  αισίως στο τέλος και της φετινής χρονιάς. Μιας χρονιάς με πολλές δυσκολίες, αλλά και πολλές όμορφες στιγμές.
     Το 2012 ήταν ένα ξεχωριστό επετειακά έτος, αφού φέτος γιορτάσαμε 100 χρόνια ελευθερίας και δημιουργικής πορείας στα  πλαίσια του Ανεξάρτητου Ελληνικού Κράτους.
     Εύχομαι Καλά Χριστούγεννα και η νέα χρονιά να είναι καλύτερη για όλους μας. Ας υποδεχθούμε το 2013 με ανανεωμένη την ελπίδα και την προσδοκία ότι θα καταφέρουμε να ξεπεράσουμε μαζί και πάλι τις δυσκολίες, δημιουργώντας τις προϋποθέσεις, που θα μας επιτρέψουν να προχωρήσουμε στο μέλλον με σίγουρα και σταθερά βήματα.
     Τις καλύτερες ευχές  μέσα από την καρδιά μου για προσωπική  και  οικογενειακή ευτυχία σε όλες τις Χιώτισσες και τους Χιώτες. Θέλω να διαβεβαιώσω τους συμπολίτες μας ότι ο Δήμος θα συνεχίσει συλλογικά, όπως μέχρι σήμερα, να καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια και θα λειτουργήσει με αποφασιστικότητα και υπέρμετρο ζήλο, ώστε να διατηρηθεί η κοινωνική συνοχή και να δοθούν λύσεις στα καθημερινά προβλήματα των Δημοτών.
     Εύχομαι σε όλους ένα Χαρούμενο και Ευτυχισμένο Νέο Έτος.

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε τα στοιχεία σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ