3.6.2014 19:32

Εντοπισμός σορού και μεταναστών στη γειτονική Μυτιλήνη

Στον εντοπισμό δεκατεσσάρων (14) παράνομων μεταναστών και μιας σορού προέβησαν,πρωινές ώρες σήμεραστελέχη της Λιμενικής Αρχής Μυτιλήνης.

Συγκεκριμέναενημερώθηκε η οικεία Λιμενική Αρχή για την ύπαρξη ικανού αριθμού ατόμων σεβραχώδη ακτή στην περιοχή “ΤΣΟΝΙΑ” νΛέσβουόπως επίσης και για την ύπαρξη σορούστην ανωτέρω θαλάσσια περιοχή.

Άμεσα στο σημείο μετέβησαν τρία (03) πλωτά περιπολικά Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ με επιβαίνοντεςπροσωπικό της οικείας Λιμενικής Αρχής και της Λιμενικής Αρχής Μήθυμνας καθώς και στελέχη του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών.

Οι ανωτέρω μετανάστες συνελήφθησανδιότι στερούνταν νομίμων ταξιδιωτικών εγγράφων,ενώ η σορός αναγνωρίστηκε ως επιβαίνοντας στο σκάφος που τους μετέφερε.

Εν λόγω σορός παρελήφθη από το πλωτό περιπολικό του Κεντρικού Λιμεναρχείου Μυτιλήνηςκαι παραδόθηκε σε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒγια τη μεταφορά του στο Γενικό ΝοσοκομείοΜυτιλήνης “ΒΟΣΤΑΝΕΙΟ”, προς διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Μυτιλήνης.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ