1.4.2015 12:43

Εντοπισμός 46 μεταναστών στην Αγία Ελένη

Στον εντοπισμό και τη διάσωση σαράντα έξι παράνομα εισελθόντων αλλοδαπών, προέβησαν τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης, στελέχη του Λιμενικού Σώματος, στη θαλάσσια περιοχή της Αγίας Ελένης.

Συγκεκριμένα, ναυαγοσωστικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ,  το οποίο εκτελούσε προγραμματισμένη περιπολία, εντόπισε κατόπιν ενημέρωσης από το στρατιωτικό παρατηρητήριο, ύποπτη πνευστή μηχανοκίνητη λέμβο με ικανό αριθμό επιβαινόντων, να κινείται προς τις ελληνικές ακτές χωρίς φώτα ναυσιπλοϊας ενώ στη θέα του ναυαγοσωστικού, προέβησαν σε ελιγμούς και κατέστρεψαν την λέμβο.

Υπό το συντονισμό του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης, το πλήρωμα του ναυαγοσωστικού προέβη στην ασφαλή περισυλλογή των 46 μεταναστών.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ