12.2.2016 11:24

Εντείνονται οι διεργασίες για την ΕΜΧ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΗΣ ΕΜΧ ΜΕ ΣΤ. ΚΑΡΜΑΝΤΖΗ ΚΑΙ Κ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ

Την ανάγκη διαρκούς εγρήγορσης για τα θέματα των μαστιχοπαραγωγών, εξέφρασε ο αντιπεριφερειάρχης Χίου Στ. Κάρμαντζη κατά τη διάρκεια της συνάντησης του με τον πρόεδρο και τον Διευθυντή της ΕΜΧ.

Ο  Γ. Τούμπος και ο Διευθυντής της Ένωσης Δ. Κουντουριάδης συναντήθηκαν το πρωί της Παρασκευής με τον Αντιπεριφερειάρχη Χίου Στ. Κάρμαντζη. Στη συνάντηση συμμετείχε και ο Αντιπεριφερειάρχης Μεταφορών Κ. Παπαδόπουλος.

Με κυρίαρχο το θέμα της διατήρησης της αναγκαστικότητας του Συνεταιρισμού ο κ. Κάρμαντζης ενημέρωσε την αντιπροσωπεία της Ε.Μ.Χ. για τις έως τώρα ενέργειες του προς το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και τις απαντήσεις που έχει λάβει από στελέχη του Υπουργείου.

«Όπως έχω τονίσει και παλαιότερα ως Βουλευτής Χίου, το επαναλαμβάνω και  σήμερα με την θεσμική ιδιότητα του Αντιπεριφερειάρχη, η Ένωση Μαστιχοπαραγωγών αποτελεί σημαντικό πυλώνα οικονομικής ανάπτυξης για τη Χίο και η στήριξη της Περιφέρειας είναι δεδομένη και αυτονόητη» ήταν η τοποθέτηση του κ. Κάρμαντζη.

 

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ