3.12.2020 10:44

Ένωση Γονέων Χίου : «Ανυπέρβλητα τα εμπόδια απαιτούνται λύσεις»

Την παρέμβαση της Ένωσης Γονέων Χίου προκάλεσαν οι δηλώσεις του προέδρου της Επιτροπής Παιδείας της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κώστα Καρατζά για την προμήθεια ηλεκτρονικού εξοπλισμού.

Αναλυτικά η Ένωση Γονέων αναφέρει:

Με έκπληξή μας ενημερωθήκαμε σήμερα από τα ΜΜΕ για τις νέες απαράδεκτες δηλώσεις του προέδρου της Δημοτικής επιτροπής παιδείας πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης κ. Καρατζά σχετικά με την προμήθεια ηλεκτρονικού εξοπλισμού για τους μαθητές που έχουν ανάγκη. Πιστεύαμε ότι έστω και με μεγάλη καθυστέρηση το θέμα είχε δρομολογηθεί μετά και τις ανακοινώσεις από Δήμο και Περιφέρεια. Αντ' αυτού ο κ. Καρατζάς επανέρχεται επικαλούμενος διάφορες δυσκολίες που ως συνέπεια θα έχουν περαιτέρω καθυστερήσεις. Αντί να συνεργαστεί με τους αρμόδιους ανακαλύπτει εκ νέου κωλύματα χωρίς μάλιστα να έχει συζητήσει με τα μέλη της επιτροπής της οποίας είναι πρόεδρος.
Ως Ένωση Γονέων Χίου ζητάμε έκτακτη τηλεδιάσκεψη των μελών της επιτροπής ώστε να δώσουμε άμεσα λύση στα "ανυπέρβλητα" προβλήματα.
Κάποια από τα παιδιά μας εξακολουθούν να είναι αποκλεισμένα από την εκπαίδευση λόγω έλλειψης εξοπλισμού και υπάρχουν ευθύνες.

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ