3.12.2020 10:44

Ένωση Γονέων Χίου : «Ανυπέρβλητα τα εμπόδια απαιτούνται λύσεις»

Την παρέμβαση της Ένωσης Γονέων Χίου προκάλεσαν οι δηλώσεις του προέδρου της Επιτροπής Παιδείας της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κώστα Καρατζά για την προμήθεια ηλεκτρονικού εξοπλισμού.

Αναλυτικά η Ένωση Γονέων αναφέρει:

Με έκπληξή μας ενημερωθήκαμε σήμερα από τα ΜΜΕ για τις νέες απαράδεκτες δηλώσεις του προέδρου της Δημοτικής επιτροπής παιδείας πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης κ. Καρατζά σχετικά με την προμήθεια ηλεκτρονικού εξοπλισμού για τους μαθητές που έχουν ανάγκη. Πιστεύαμε ότι έστω και με μεγάλη καθυστέρηση το θέμα είχε δρομολογηθεί μετά και τις ανακοινώσεις από Δήμο και Περιφέρεια. Αντ' αυτού ο κ. Καρατζάς επανέρχεται επικαλούμενος διάφορες δυσκολίες που ως συνέπεια θα έχουν περαιτέρω καθυστερήσεις. Αντί να συνεργαστεί με τους αρμόδιους ανακαλύπτει εκ νέου κωλύματα χωρίς μάλιστα να έχει συζητήσει με τα μέλη της επιτροπής της οποίας είναι πρόεδρος.
Ως Ένωση Γονέων Χίου ζητάμε έκτακτη τηλεδιάσκεψη των μελών της επιτροπής ώστε να δώσουμε άμεσα λύση στα "ανυπέρβλητα" προβλήματα.
Κάποια από τα παιδιά μας εξακολουθούν να είναι αποκλεισμένα από την εκπαίδευση λόγω έλλειψης εξοπλισμού και υπάρχουν ευθύνες.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ