24.2.2014 16:04

Ενοικιαστήριο με ένα κλικ

ΜΕΤΑ ΤΟ CHIOSFOOD, ΗΡΘΕ TO CHIOSHOME

Μπορεί η κατάσταση στο χώρο των ακινήτων να είναι αποκαρδιωτική, το επιχειρηματικό πνεύμα όμως παραμένει ζωντανό και ανήσυχο δημιουργώντας ολοένα και περισσότερες ιδέες, βασισμένες πλέον κυρίως στις νέες τεχνολογίες.
Οι … γονείς του www.chiosfood, της ιστοσελίδας για on line παραγγελίες σε ταχυφαγία στη Χίο , Γ. Κωνσταντάς και Γ. Ζαούδης, αποφάσισαν να επεκτείνουν τη δράση τους δημιουργώντας μια ιστοσελίδα που ασχολείται αποκλειστικά με την αγορά -ενοικίαση ακινήτων οικοπέδων και γενικότερα με το χώρο της οικοδομής και της ιδιοκτησίας, από επαγγελματίες, μέχρι πλήρη εξοπλισμό κατοικίας.

Τι είναι το chioshome

Η μικρή διάσταση της αγοράς πολλαπλασιάζει τις δυσκολίες του εγχειρήματος. «Η πρώτη σκέψη ήταν ανάλογη με εκείνη για τη δημιουργία του www.chiosfood. Σκεφτόμασταν το πόσο δυσκολευτήκαμε εμείς σαν φοιτητές να βρούμε σπίτι. Πόσες ώρες είχαμε σπαταλήσει να τρέχουμε, να βλέπουμε διαμερίσματα σε όλες τις γωνιές της πόλης και στο τέλος κατάκοποι και απογοητευμένοι να εγκαταλείπουμε μέχρι την επόμενη μέρα. Μέσα από το site δίνεται η δυνατότητα στους ιδιοκτήτες να προβάλουν δωρεάν τις ιδιοκτησίες τους με στοιχεία και πολλές φωτογραφίες και στους ενδιαφερόμενους να αναζητήσουν χωρίς κόπο, γρήγορα, αυτό που τους ικανοποιεί», εξηγεί στον "π" ο κ. Κωνσταντάς.
Η ανάπτυξη της ιστοσελίδας chioshome.gr ήλθε να καλύψει την ανάγκη για γρήγορη και προσαρμοσμένη εύρεση ακινήτων με γεωγραφικά, οικονομικά και άλλα κριτήρια. Το chioshome.gr παρέχει τη δυνατότητα στους ιδιώτες να καταχωρούν δωρεάν τις προς πώληση ή ενοικίαση ιδιοκτησίες τους, συνοδευόμενες από φωτογραφικό υλικό και πληροφορίες. 
Παράλληλα, δίνεται η δυνατότητα στους επαγγελματίες να καταχωρούνται στον επαγγελματικό οδηγό, παρουσιάζοντας ένα πλήρες προφίλ της επιχείρησής τους, μέσω οπτικοακουστικού υλικού, συστήματος γεωγραφικού εντοπισμού στο χάρτη, αλλά και βοηθητικών αρχείων για την παρουσίαση καταλόγων, εντύπων ή προσφορών.
Έτσι, οι επισκέπτες, εκτός από την αναζήτηση οικίας, μπορούν να βρουν μέσω του επαγγελματικού οδηγού οτιδήποτε έχει σχέση με τον εξοπλισμό  σπιτιού (έπιπλα, ηλεκτρικές συσκευές), τη συντήρηση (υδραυλικούς, ηλεκτρολόγους κ.α.) καθώς και επαγγελματίες της οικοδομής (πολιτικούς μηχανικούς, αρχιτέκτονες).
Ήδη, όπως σημειώνει ο κ. Κωνσταντάς, η ανταπόκριση του κόσμου είναι σημαντική, καταγράφεται ενδιαφέρον επισκεψιμότητας και αρκετές καταχωρημένες αγγελίες.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ