26.2.2014 11:33

Ενισχύθηκε η τράπεζααίματος της Καλλιμασιάς

ΜΑΖΙΚΗ Η ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ

Σαράντα φιάλες αίμα συγκεντρώθηκαν την Κυριακή για την Τράπεζα Αίματος της Καλλιμασιάς, ύστερα από την  αιμοδοσία που πραγματοποίησε η Ενορία του χωριού. Πάνω από 40 άτομα ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του π. Γ. Κωνστνατίνου για την αιμοδοσία και τα αποτελέσματα αυτής της προσέλευσης ήταν κάτι παραπάνω από ικανοποιητικά. Πλέον μετά από τόσα χρόνια πραγματοποίησης ανά τακτά χρονικά διαστήματα εθελοντικών αιμοδοσιών στην ενορία Καλλιμασιάς έχει γίνει συνείδηση σε όλους ότι αξίζει να χάσουν λίγα λεπτά από το χρόνο τους προκειμένου να σώσουν μια ανθρώπινη ζωή.
Ικανοποιημένος από τη συμμετοχή δήλωσε ο π. Γ. Κωνσταντίνου που δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει το προσωπικό του Νοσοκομείου, Αν. Σωτηρίου, Σμ. Μπουλαζέρη, τη γιατρό Ιουλ. Χαλλιορή και τον οδηγό ασθενοφόρου του «Σκυλίτσειου Χρ. Καλαμπαλίκη.

Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε μας στο Google News. Μπείτε στην Viber ομάδα μας και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Νέα συνδρομή στον έντυπο «π» - Κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ