26.5.2015 18:11

Ενισχυμένη «κατάθεση» στην Τράπεζα Αίματος των Φυλακών

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ ΤΟΥ ΣΚΥΛΙΤΣΕΙΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ

Κατά τρεις αυξήθηκαν οι δότες του προσωπικού των φυλακών, που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Τμήματος Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου και του Συλλόγου των  Σωφρονιστικών Υπαλλήλων του Καταστήματος της Χίου. Δεκατέσσερις  εργαζόμενοι και ένας γείτονας έδωσαν λίγο από το αίμα τους για να ενισχύσουν τα αποθέματα της Τράπεζας Αίματος των Φυλακών, το οποίο διατίθεται για την κάλυψη αναγκών του Προσωπικού και των συγγενών τους σε επίπεδο πρώτου βαθμού.

«Είναι σημαντικός ο αριθμός των συμμετοχών, οι 14 από τους 28 εργαζόμενους είναι το 40% της δύναμης. Πάντα η συμμετοχή των υπαλλήλων του καταστήματος  είναι εξαιρετική και η ανταποδοτική συνεργασία αποτελεσματική», δηλώνουν η Προϊστάμενη  και το  στέλεχος του Τμήματος Αιμοδοσίας Ιουλία Χαλλιωρή και  Μαρκέλλα Μπογιασκλή.

Τράπεζα Αιμοδοσίας

Η Τράπεζα λειτουργεί πολλά χρόνια, αλλά την τελευταία τριετία έχει οργανωθεί καλύτερα η διαδικασία της διαχείρισης. Στόχος της Διοικούσας Επιτροπής είναι η αύξηση του αριθμού των εθελοντών αιμοδοτών και καλούν και τους υπόλοιπους συναδέλφους , φίλους, γείτονες να συμμετάσχουν στην διαδικασία, στέλνοντας το μήνυμα ότι  δεν πρέπει να μας φοβίζει η απλούστατη και ανώδυνη διαδικασία.                                                                                                                                                       

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ