Κοινωνία

12/6/18 12:40

τελ. ενημ.: 12/6/18 12:42

Ενημερωτική ημερίδα για την ακράτεια στο Ομήρειο

Ημερίδα ενημέρωσης για την ακράτεια των ούρων θα πραγματοποιήσει   το Σάββατο 16  Ιουνίου στο   «Ομήρειο» το Τμήμα Ουροδυναμικής, Νευροουρολογίας και Γυναικολογικής Ουρολογίας (Ο.ΝΟ.Γ.Ο) της Ελληνικής Ουρολογικής Εταιρείας (Ε.Ο.Ε),    με σκοπό την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση του  κοινού και των επαγγελματιών Υγείας.

Η είσοδος στην ημερίδα είναι για όλους δωρεάν και η πρωινή συνεδρία ομιλιών απευθύνεται περισσότερο στο κοινό και τους πολίτες, ενώ η απογευματινή εστιάζει σε πιο ειδικά θέματα για τους ιατρούς και επαγγελματίες υγείας.

Με την ευκαιρία της Ημερίδας και στα πλαίσια του κοινωνικού έργου της Ελληνικής Ουρολογικής Εταιρείας, οι οργανωτές εξασφάλισαν την προμήθεια ενός παιδικού Ανακλινόμενου Ορθοστάτη, τον οποίον και θα ΔΩΡΙΣΟΥΝ στο Ειδικό Σχολείο της Χίου, ανταποκρινόμενοι στο ευγενικό αίτημα του Συλλόγου Γονέων και Επιτροπών Ειδικής Αγωγής Χίου και στις ανάγκες των παιδιών. Η τελετή παράδοσης Δωρεάς θα λάβει χώρα το Σάββατο στις 10.00 πριν την έναρξη των εργασιών της Ημερίδας, παρουσία εκπροσώπων του Σχολείου, του Συλλόγου και του Δήμου Χίου.

 

 

Σχόλια άρθρου: 0

Δείτε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση