31.5.2018 9:45

Ενημέρωση για τα ασφαλιστικά και εργασιακά δικαιώματα από το Εργατικό Κέντρο

Ενημέρωση για τις εξελίξεις σε ασφαλιστικό και εργασιακά από το Εργατικό κέντρο και την  Γ.Σ.Ε.Ε.  Δύο εκδηλώσεις σχετικές με τις νέες εξελίξεις στο ασφαλιστικό σύστημα και τις εργασιακές σχέσεις θα πραγματοποιήσει τη Δευτέρα 4 και την Τρίτη 5 Ιουνίου το Εργατικό Κέντρο σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Εργασίας της Γ.Σ.Ε.Ε. Βορείου Αιγαίου.

Τη Δευτέρα στις 18:30 στο Εργατικό Κέντρο η εκδήλωση θα αφορά τις νέες εξελίξεις στο ασφαλιστικό και τις εργασιακές σχέσεις και την Τρίτη από τις 11:00-16:00 θα λάβει χώρα εκδήλωση δια ζώσης πληροφόρησης όπου νομικοί του Ι.Ν.Ε/Γ.Σ.Ε.Ε θα απαντούν σε προβλήματα και απορίες των παρευρισκομένων σχετικά με τη θεμελίωση του δικαιώματος σύνταξης, σύνταξης χηρείας, τις συμβάσεις, τα εργασιακά δικαιώματα. Όσοι επιθυμούν να θέσουν ερωτήσεις θα πρέπει να γνωρίζουν το συνολικό αριθμό των ενσήμων τους, την ημερομηνία έναρξης της ασφάλισης τους και το είδος των ενσήμων. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τους υπεύθυνους του Εργατικού Κέντρου στο τηλ: 2271023550

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ