17.6.2013 15:22

Ενδιαφέρον για Ανάβατο

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΗ Λ. ΜΕΝΔΩΝΗ

Με μια επιστολή- πρόσκληση οι, Δήμαρχος Χίου και Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Τουριστικής Προβολής, ζητούν από τη Χιώτισσα Γενική Γραμματέα του Υπ. Πολιτισμού ή να παραστείς ε συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Χίου με θέμα τον Ανάβατο ή να ορίσει η ίδια ραντεβού στο υπουργείο της.
«… σας μεταφέρουμε την επιθυμία μας για την αποκατάσταση του μνημείου του «Μυστρά του Αιγαίου».
Σας καλούμε να παρευρεθείτε σε προγραμματισμένη συνεδρίαση του Δ.Σ. του Δήμου μας, με θέμα την ανάληψη πρωτοβουλίας για τον Ανάβατο, αν δε αυτό δεν είναι εφικτό, λόγω των αυξημένων υποχρεώσεων σας, θα φροντίσουμε να μεταβεί στο Υπουργείο αντιπροσωπεία από το Δήμο Χίου, σε ημερομηνία, που εσείς θα μας υποδείξετε.
Θεωρούμε ως ύψιστης σημασίας το ζήτημα της αποκατάστασης και ανάδειξης του μνημείου του Αναβάτου, σε μεσοπρόθεσμη βάση και περιμένουμε τη δική σας απάντηση.
Συνημμένα σας διαβιβάζουμε τη σχετική απόφαση του Δ.Σ. του Δήμου Χίου», καταλήγουν στην επιστολή τους οι Π. Λαμπρινούδης και Κ. Μούνδρος.

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ