4.2.2022 13:49

Ενδιαφέρον δυο ογκολόγων για το "Σκυλίτσειο" Νοσοκομείο (BINTEO)

Μήνυμα ελπίδας από τον Σύλλογο Καρκινοπαθών «ΕλπίΖΩ»

Το δικό της μήνυμα με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου θέλησε να στείλει, η Πρόεδρος του Συλλόγου Καρκινοπαθών «ΕλπίΖΩ», Τούλα Βογιατζή,  τονίζοντας ότι η πρόληψη αποτελεί ασπίδα προστασίας.

Εκτός από την πρόληψη σημασία έχει και ύπαρξη δομών που θα βοηθήσουν τόσο το έργο των ιατρών όσο και των καρκινοπαθών. Για αυτό, και ο Σύλλογος χαιρετίζει την προσπάθεια ίδρυσης και λειτουργείας της αίθουσας χημειοθεραπείας στο Γενικό Νοσοκομείο Χίου, ελπίζοντας ότι σύντομα θα στελεχωθεί με ογκολόγο αφού δύο ιατροί της συγκεκριμένης ειδικότητας έχουν δηλώσει ενδιαφέρον.

«Τα αιτήματα μας βαίνουν σιγά σιγά σε μια σειρά, ολοκληρώθηκε η αίθουσα χημειοθεραπείας στο Νοσοκομείο Χίου και δόθηκε στους ασθενείς και βέβαια σκοπός μας είναι εντός του εξαμήνου να γίνει η προκήρυξη για την μόνιμη θέση ογκολόγου στο Νοσοκομείο και επιπλέον να μπορέσουμε και έναν επικουρικό αν αυτό είναι δυνατόν αφού αυτή την στιγμή υπάρχουν δυο ενδιαφερόμενοι Χιώτες προκειμένου να στελεχώσουν την μονάδα της χημειοθεραπείας».

Τέλος, εκτός από ογκολόγους έχει σημασία για τον Σύλλογο Καρκινοπαθών «ΕλπίΖΩ» και η επιπλέον στελέχωση και με αιματολόγο.

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ