19.4.2012 16:41

Ένας μήνας επίσχεσης

«ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΒΑΛΟΥΝ ΤΑ ΔΕΔΟΥΛΕΥΜΕΝΑ», ΛΕΕΙ Ο ΣΥΝΟΧΙ

Συνεχίζεται για 4η εβδομάδα, η επίσχεση εργασίας των ιατρών στο «Σκυλίτσειο» με την πλειοψηφία να τονίζει ότι δεν πρόκειται να κάνει πίσω εάν δεν δει φως στον ορίζοντα σε ότι αφορά την καταβολή των δεδουλευμένων υπερωριών.
Όπως ανέφερε μιλώντας στον «π» ο πρόεδρος του ΣΥΝΟΧΙ Θ. Καρτάλης κάθε μέρα που περνάει αναμένουν εξελίξεις πάνω στο θέμα, με τα μέχρι σήμερα δεδομένα να μην επιβεβαιώνουν τη θετική έκβαση των διαπραγματεύσεων με τη διοίκηση του νοσηλευτικού ιδρύματος.
«Περιμένουμε σαφείς απαντήσεις. Αν υπάρξει έστω και ένα θετικό βήμα προς την καταβολή των δεδουλευμένων μας τότε εμείς θα σταματήσουμε την επίσχεση. Μέχρι σήμερα όμως η πραγματικότητα έχει διαψεύσει τις ελπίδες μας», ανέφερε ο ίδιος.
Αξίζει να σημειωθεί ότι για αυτή την εβδομάδα 45 ιατροί ψήφισαν υπέρ της συνέχισης της επίσχεσης ενώ 4 ιατροί κατά.
Το συνδικαλιστικό όργανο των ιατρών του «Σκυλίτσειου» αναμένεται να συνεδριάσει εκ νέου την ερχόμενη εβδομάδα προκειμένου να λάβει απόφαση συνέχισης ή μη των κινητοποιήσεων.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ