16.8.2012 12:35

Ένας χρόνος από το θάνατο του Μαραθωνοδρόμου Γ. Παπάδη

Αείμνηστε φίλε καλημέρα,
 
Αλήθεια το έχεις συνειδητοποιήσει πόσο γρήγορα φεύγει ο χρόνος? 
 Όχι μην δακρύζεις , γιατί αν μας πιάσουν τα ζουμιά δεν θα μπορέσω να σε ενημερώσω για όσα έχουν γίνει και για άλλα τόσα που πρόκειται να γίνουν προς τιμή σου!! 
Την τελευταία φορά που τα είπαμε θυμάσαι ήταν στον τελευταίο Μαραθώνιο της Αθήνας που τρέξαμε μαζί , εσύ με τον πνεύμα σου που καθοδηγούσε το σώμα μου και καταφέραμε και τερματίσαμε σχεδόν στο χρόνο σου!!
Θυμάσαι Γιώργη που πιάσαμε κουβέντα σε όλη την διαδρομή και μου έλεγες τις σκέψεις σου, τις απόψεις σου και τα οράματά σου για την δημιουργία του Συλλόγου μας, για αγώνες μεγάλων αποστάσεων στη ΧΊΟ μας? 
Μ ε μεγάλη χαρά σε πληροφορώ ότι και σύλλογο φτιάξαμε και ιστοσελίδα και στο facebook είμαστε , και πεζοπορίες οργανώσαμε και έτρεξα και εγώ για πρώτη φορά στα Αγιαμαρκέλεια που τόσα μου είχες πει!
Γιώργη σταμάτα με τα δάκρυα για να μπορέσω να σου πω τα πιο σημαντικά!Είμαστε φίλε μου παραμονές του να γίνει ο 1ος Ημιμαραθώνιος που οραματιζόσουν! Στις 2/9/12 στις 08:30 το πρωί θα ξεκινήσουμε από το Δημαρχείο Θυμιανών και μέσα από τα πραδοσιακά δρομάκια των Θυμιανών και του Φραγκοβουνίου θα καταλήξουμε πάλι στο Δημαρχείο!
Η απόσταση είναι 10500 μέτρα και αυτοί που θα τρέξουν Ημιμαραθώνιο , θα την κάνουν δυο φορές!Προσπαθήσαμε να προσφέρουμε στους συμμετέχοντες όλα όσα έχουν οι αγώνες που τρέχαμε μαζί!Και τα νερά τους και τα ισοτονικά και χρονομέτρηση από τον Νίκο τον Πολιά, και διάφορα παραδοσιακά προϊόντα από το νησί μας!
Δεν θα είμαστε λίγοι για πρώτη χρονιά 150 με 180 υπολογίζουμε, καμιά 40αρια Χιώτες , 30 από Λέσβο,οι περισσότεροι από Αττική , από διάφορα μέρη της Ελλάδας, αλλά και από το εξωτερικό Τουρκία καμιά 20αρια, Μαρόκο, Γερμανία, Αυστρία, Πολωνία και να σκεφθείς Γιώργη ότι δεν προλάβαμε να ενημερώσουμε έγκαιρα την μεγάλη δεξαμενή από Ολλανδία , Βέλγιο, Νορβηγία κλπ χώρες προέλευσης των τσάρτερ.
Πιο καλά όμως , για να δούμε πως θα τα καταφέρουμε για 1η φορά και του χρόνου βλέπουμε!
Βεβαίως και θα είναι ο Αλέξανδρος και ο Αλέκος και ο Νίκος και πιθανόν και ο Θωμάς αν του έλθουν βολικά.Από την δουλειά ο Μίλτος, ο Γιάννης , η Κορίνα, και από τον Πρωτέα θα τρέξουν!Ξέχασα να σου πω ότι θα έλθει και ο Σάμιος από τον Απόλλωνα, και μια μεγάλη ομάδα από τον Τελμησσό Ν.Μάκρης! 
Φυσικά και θα τρέξει ο Χριστόφορος, η Ντενίζ, ο Άκης, ο Αντώνης, ο Σωτήρης που δεν γνώρισες και πολλοί φίλοι από τον Σύλλογο που τόσο με βοήθησαν όλο αυτό το διάστημα και τους ευχαριστώ από τα βάθη της ψυχής μου!
Έλα σταμάτα τα δάκρυα γιατί πρέπει να σου πω το πιο σημαντικό, ο Κωνσταντίνος σου θα τρέξει στα 10,5 χλμ και η Ελίζα σου θα με βοηθήσει σαν εθελόντρια,από ότι ξέρω ήλθε και η αγαπημένη σου γυναίκα!!
Όπως βλέπεις θα είμαστε πρώτα ο Θεός όλοι εκεί , κανόνισε να μην λείψεις στιγμή από πάνω μου, για να τα φέρω βόλτα και όπου βλέπεις λάθη μας να μας τα λες να τα διορθώνουμε!!
Φιλέ Γιώργη, εδώ θα σταματήσω  μήπως και σταματήσουν πια αυτά τα δάκρυα, και θα τα ξαναπούμε στις 2/9/2012 στις 08:30 το πρωί στο Δημαρχείο των Θυμιανών στον 1ο Ημιμαραθώνιο στη Χίο , στο νησί της μαστίχας!!
 
www.chiosrunning.gr

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ