12.7.2012 14:17

Έναρξη επίσημων εγγραφών στο «Ανοιχτό Λαϊκό Πανεπιστήμιο Χίου»

 
Από την  Τρίτη 17 Ιουλίου έως την  Παρασκευή 27 Ιουλίου,  στο χώρο του ξενοδοχείου « Κάστρο», (στην παραλιακή Χίου), και κατά τις  ώρες: 10:00 έως 13:30, θα πραγματοποιούνται οι επίσημες εγγραφές για την πρώτη διδακτική περίοδο, 2012-2013 του Ανοιχτού Λαϊκού Πανεπιστημίου Χίου, η οποία   περιλαμβάνει τρεις θεματικούς κύκλους μαθημάτων: Α΄κύκλος, Σεπτέμβριος-Δεκέμβριος: «Ψυχική & Σωματική υγεία. Β΄κύκλος, Ιανουάριος-Μάρτιος: «Περιβάλλον – άνθρωπος – Πολιτισμός», και Γ΄κύκλος, Απρίλιος-Ιούνιος: «Σύγχρονα κοινωνικά προβλήματα».
Οι διαλέξεις θα είναι 3ωρης διάρκειας, και θα πραγματοποιούνται σε εβδομαδιαία βάση, κάθε Τετάρτη,  ώρα 17:00 έως 20:00.
Στο Α.Λ.Π. εισηγητές θα είναι διακεκριμένοι πανεπιστημιακοί καθηγητές, οι οποίοι θα αναπτύσσουν έγκυρα, και με τρόπο απλό και κατανοητό από όλους, θέματα των αρμοδιοτήτων τους.
Στο Α.Λ.Π. δικαίωμα εγγραφής  έχουν, χωρίς καμιά προϋπόθεση, όλοι οι πολίτες που το επιθυμούν, καταβάλλοντας το συμβολικό ποσό εγγραφής  των 60 ευρω, ανά κύκλο μαθημάτων ενώ με την ολοκλήρωση της διδακτικής περιόδου θα λάβουν ανάλογο πιστοποιητικό παρακολούθησης. Οι σπουδαστές μπορούν να επιλέξουν από έναν έως και τρεις κύκλους μαθημάτων.
 
Την λειτουργία του Α.Λ.Π., διέπει κανονισμός, η τήρηση του οποίου θα είναι απαραίτητη για την απόκτηση του παραπάνω πιστοποιητικού.
 
Σημειώνεται ότι λόγω του περιορισμένου αριθμού σπουδαστών στις εγγραφές θα τηρηθεί αυστηρά η σειρά προτεραιότητας των προεγγραφών.
 
Περισσότερες πληροφορίες: Δημήτρης  Πεντερίδης, 
τηλ:  697 822 7103
 
Προεγγραφές μπορούν επίσης να πραγματοποιηθούν και ηλεκτρονικά από την ιστοσελίδα του  Α.Λ.Π. , www.alp.edu,gr κατεβάζοντας και συμπληρώνοντας την ανάλογη αίτηση, αλλά και με email  στην ηλεκτρονική διεύθυνση : info@alp.edu.gr

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ