28.1.2013 21:42

Έναρξη εγγραφών Β΄Κύκλου στο Ανοιχτό Λαϊκό Πανεπιστήμιο Χίου.

Ξεκίνησαν  οι εγγραφές για τον Β’ κύκλο μαθημάτων του Ανοιχτού Λαϊκού Πανεπιστημίου Χίου, της διδακτικής περιόδου 2012-2013 με τον γενικό τίτλο: «Η τέχνη της Επικοινωνίας: Γιατί επικοινωνιακός γίνεσαι, δε γεννιέσαι», ο οποίος θα ολοκληρωθεί σε 12 εισηγήσεις 3ωρης διάρκειας σε εβδομαδιαία βάση, κάθε Δευτέρα, ώρες 17:00 έως 20:00. Ο συγκεκριμένος κύκλος πραγματοποιείται μετά από αίτημα πολλών σπουδαστών που παρακολούθησαν τον πρώτο κύκλο μαθημάτων, και σε αντικατάσταση του προγραμματισμένου κύκλου με θέμα το περιβάλλον ο οποίος  μετατίθενται για το μέλλον.
Στο πλαίσιο του παραπάνω κύκλου οι σπουδαστές θα αποκομίσουν μια πλήρη εικόνα των διαστάσεων του όρου Επικοινωνία σε όλες τις πτυχές της ζωής. Θα μάθουν πώς να κτίσουν την αυτοπεποίθηση τους, πώς να βελτιώσουν την συμπεριφορά τους και να δυναμώσουν τις σχέσεις τους με τους άλλους, και τελικά να εντοπίσουν τις αδυναμίες τους και να αναδείξουν τα δυνατά τους σημεία στο πεδίο της επικοινωνίας, βελτιώνοντας έτσι την καθημερινότητα τους και διασφαλίζοντας μια καλύτερη ποιότητα ζωής.
Οι εγγραφές σε πρώτη φάση θα πραγματοποιούνται ηλεκτρονικά και με σειρά προτεραιότητας από την ιστοσελίδα του Α.Λ.Π.: www.alp.edu.gr και με email στο info@alp.edu.gr.
Στο Α.Λ.Π. δικαίωμα εγγραφής έχουν όλοι οι πολίτες που το επιθυμούν, χωρίς καμιά προϋπόθεση, καταβάλλοντας το συμβολικό ποσό εγγραφής των 60 ευρώ, ενώ με την ολοκλήρωση της διδακτικής περιόδου θα λάβουν ανάλογο πιστοποιητικό παρακολούθησης. Την λειτουργία του Α.Λ.Π. διέπει κανονισμός, η τήρηση του οποίου είναι απαραίτητη για την απόκτηση του παραπάνω πιστοποιητικού.
Περισσότερες πληροφορίες: κα Ελένη Βουγιούκαλου, υπεύθυνη διοργάνωσης, Τηλ.: 6936492842, και στην ιστοσελίδα: www.alp.edu.gr

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ