1.3.2017 18:28

Εναντιώνονται και οι καταστηματάρχες στην καρατόμηση Μπελέγρη

«ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΑΛΛΟΝ ΠΟΥ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΘΕΣΗ» ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΣΕ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΑΝΩΛΗ ΒΟΥΡΝΟΥ

Τον έντονο προβληματισμό τους για την απόφαση του Μανώλη Βουρνού να οδηγήσει εκτός Λιμενικού Ταμείου τον Μιχάλη Μπελέργη, διατυπώνουν σε επιστολή διαμαρτυρίας που κοινοποίησαν σε Δήμο και Επιμελητήριο οι ιδιοκτήτες καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος Χίου.

Σε αυτή εστιάζουν «στο έργο και στον αγώνα που έχει κάνει ο Μ. Μπελέγρης για την καλύτερη λειτουργία του Λιμενικού Ταμείου και τα σταθερά βήματα ανάπτυξης των βασικών περιοχών που ανήκουν σε αυτό».

Καταστηματάρχες στην επιστολή τους αναφέρονται στη συμβολή του Μιχάλη Μπελέγρη σε μία σειρά έργων όπως τη μαρίνα των Λιμνιών, την παράδοση του λιμένα της Λαγκάδας, την καλύτερη συνεργασία με τους επιχειρηματίες της προκυμαίας, την κατασκευή των πεζοδρομίων, καθώς και την τοποθέτηση των ανεμοθραυστών στις καφετέριες και τα εστιατόρια.

«Ο Μ. Μπελέγρης μπροστά σε αυτά που έχει προσφέρει, έχει υποπέσει σε ελάχιστες αστοχίες και χωρίς κανένα δόλο και με πολύ ήθος ακούει τη γνώμη των επαγγελματιών και συνεργατών του. Δεν βλέπουμε άλλον να μπορεί να υποστηρίξει τη θέση αυτή και παρακαλούμε ως προς τις ενέργειες σας στη μη αλλαγή του Μιχάλη Μπελέγρη», αναφέρουν προς τον Δήμαρχο. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ