4.10.2016 16:48

Ένα βήμα πριν την τσάπα

ΑΝΑΔΟΧΟΣ ΜΕ ΕΚΠΤΩΣΗ 44% Ο Γ. ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΩΝ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΩΝ ΤΗΣ ΠΡΟΚΥΜΑΙΑΣ

Στην ανακήρυξη προσωρινού αναδόχου για το έργο της κατασκευής των πεζοδρομίων από το σημείο της συμβολής της οδού Κουντουριώτη με τη Λ. Αιγαίου μέχρι και την αρχή της οδού Κόκκαλη προχώρησε το Διαδημοτικό Λιμενικό Ταμείου Χίου.

Στη διαγωνιστική διαδικασία προσήλθαν συνολικά 15 εργολάβοι. Τελικά προσωρινός ανάδοχος ανακηρύχθηκε ο Γ. Νικολαϊδης προσφέροντας ποσοστό έκπτωσης 44%.

Σύμφωνα με τον Μ. Μπελέγρη θα ακολουθήσει η διαδικασία των ενστάσεων, η επικύρωση του αποτελέσματος του διαγωνισμού από τη Λιμενική Επιτροπή και τέλος η υπογραφή της σύμβασης και η εγκατάσταση του εργολάβου στις αρχές Νοεμβρίου.

«Υπάρχει άδεια και προχωράμε»

Ερωτώμενος για το αν το έργο έχει διασφαλίσει όλες τις απαιτούμενες άδειες ο πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου σημείωσε ότι επειδή πρόκειται για συνέχιση του παλαιότερου έργου είναι σε ισχύ η αρχική άδεια.

«Πρόκειται για έργο μικρής κλίμακας και δεν απαιτεί έγκριση περιβαλλοντικών όρων. Αυτό πιστοποιείται από την γνωμοδότηση του ΥΠΕΚΑ από το 2011», ανέφερε ο κ. Μπελέγρης σημειώνοντας ότι έχει ενημερώσει το Υπουργείο ότι σε περίπτωση που οποιοσδήποτε υπάλληλος επιχειρήσει να μπλοκάρει το έργο τότε το Λιμενικό Ταμείο θα καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα εναντίον του. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ