26.9.2012 10:01

Εν αναμονή των γερανών

 
Σε κανονικούς ρυθμούς και βάση χρονοδιαγράμματος συνεχίζονται οι εργασίες στο αλιευτικό καταφύγιο της Βολισσού με βάση τα όσα δήλωσε στον «π» ο υπεύθυνος του ΕΟΤ, στην αρμοδιότητα του οποίου ανήκει το έργο, Γ. Ασπραδάκης.
Ο ίδιος, θέλοντας να καθησυχάσει τους κατοίκους της περιοχής, που το τελευταίο διάστημα παρατήρησαν διακοπή των εργασιών, ανέφερε ότι αυτή οφείλεται στο γεγονός ότι περιμένουν από τον Πειραιά τους ειδικούς πλωτούς γερανούς προκειμένου πρώτα να σκάψουν και στη συνέχεια να μπαζώσουν το βυθό του αλιευτικού καταφυγίου.
«Είναι ένα έργο το οποίο θα δώσει διαφορετικό παλμό στην περιοχή και θα διευκολύνει τόσο τους αλιείς όσο και τους ιδιοκτήτες σκαφών αναψυχής.
Είμαστε σε πλήρη συνεννόηση με το Δήμο, ο οποίος θα είναι και ο τελικός αποδέκτης του έργου, ώστε σύντομα μία σημαντική υποδομή για τη Χίο να αποτελέσει πραγματικότητα», ανέφερε ο κ. Ασπραδάκης, τονίζοντας παράλληλα ότι οι εργασίες αναμένεται να ξεκινήσουν το αργότερο μέχρι την αρχή της επόμενης εβδομάδας, οπότε και οι ειδικοί εκσκαφείς θα φθάσουν στο νησί. 

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ