26.9.2012 10:01

Εν αναμονή των γερανών

 
Σε κανονικούς ρυθμούς και βάση χρονοδιαγράμματος συνεχίζονται οι εργασίες στο αλιευτικό καταφύγιο της Βολισσού με βάση τα όσα δήλωσε στον «π» ο υπεύθυνος του ΕΟΤ, στην αρμοδιότητα του οποίου ανήκει το έργο, Γ. Ασπραδάκης.
Ο ίδιος, θέλοντας να καθησυχάσει τους κατοίκους της περιοχής, που το τελευταίο διάστημα παρατήρησαν διακοπή των εργασιών, ανέφερε ότι αυτή οφείλεται στο γεγονός ότι περιμένουν από τον Πειραιά τους ειδικούς πλωτούς γερανούς προκειμένου πρώτα να σκάψουν και στη συνέχεια να μπαζώσουν το βυθό του αλιευτικού καταφυγίου.
«Είναι ένα έργο το οποίο θα δώσει διαφορετικό παλμό στην περιοχή και θα διευκολύνει τόσο τους αλιείς όσο και τους ιδιοκτήτες σκαφών αναψυχής.
Είμαστε σε πλήρη συνεννόηση με το Δήμο, ο οποίος θα είναι και ο τελικός αποδέκτης του έργου, ώστε σύντομα μία σημαντική υποδομή για τη Χίο να αποτελέσει πραγματικότητα», ανέφερε ο κ. Ασπραδάκης, τονίζοντας παράλληλα ότι οι εργασίες αναμένεται να ξεκινήσουν το αργότερο μέχρι την αρχή της επόμενης εβδομάδας, οπότε και οι ειδικοί εκσκαφείς θα φθάσουν στο νησί. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ