23.9.2013 11:20

Ελληνοτουρκική ζωοφιλική σύσφιξη σχέσεων

ΣΤΑ ΙΠΣΑΛΑ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΦΙΛΟΖΩΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΙΛΟΖΩΟΙ

Η ζωή και τα ζώα δεν έχουν πατρίδα, πιστεύουν  οι φιλόζωοι και με αυτό ως «σημαία» προχωρούν σε ανταλλαγές και σύσφιξη σχέσεων με φιλοζωικούς συλλόγους της Τουρκίας.
Στις 4 Οκτωβρίου τρέχοντος έτους, η Τούρκικη Ομοσπονδία ΗΑΥΤΑΡ, η μεγαλύτερη της χώρας, προσκαλεί την Πανελλαδική Φιλοζωική & Περιβαλλοντική Ομοσπονδία καθώς και την Πανελλήνια Φιλοζωική Ομοσπονδία, σε μια κοινή συνάντηση στα ΙΠΣΑΛΑ, με σκοπό τη σύσφιξη του φιλοζωικού κινήματος και τη χάραξη αλληλέγγυων γραμμών σε κοινά προβλήματα.
Η Πανελλαδική Φιλοζωική και Περιβαλλοντική Ομοσπονδία μέσα στα πλαίσια της καλής γειτονίας και της μέχρι σήμερα άψογης συνεργασίας σε θέματα ενημέρωσης & γνώσης, θα παρευρεθεί με εκπροσώπους από 5 σωματεία της: δύο συνοριακά (Αλεξανδρούπολης, Διδυμότειχου), ένα από τις Σέρρες και τρία Κεντρικής Ελλάδας (Βόλου, Βέροιας).
Οι Εκπρόσωποι της θα μιλήσουν για θέματα φιλοζωίας και περιβάλλοντος.
Θα καλύψουν :
-Νομοθεσία Ζώων Συντροφιάς  -κ. Βάσω Τάκη, Δικηγόρος –Βέροια
-Δημοτικά Καταφύγια .Θέσεις-Δράσεις της Ομοσπονδίας -κ. Ζωή Κοντού –Σέρρες
-Αδέσποτα Ζώα. Δράσεις Συνοριακών μας Συλλόγων-κ. Δ.Πετροβιτς –Αλεξανδρούπολη, κ.       
. Ζωή Δημητρίου –Διδυμότειχο
-Λίμνες & Βιότοποι της Κεντρικής& Βόρειας Ελλάδας-κ. Κώστας Βλαχόπουλος, Περιβαλλοντολόγος-Βόλος

Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε μας στο Google News. Μπείτε στην Viber ομάδα μας και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Νέα συνδρομή στον έντυπο «π» - Κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ