12.2.2013 19:57

ΕΛΙΞ: Η θετική οικολογία στο προσκήνιο

Η πρόεδρος έμεινε στο σπίτι από μια ίωση, ωστόσο μέλη και φίλοι του «Έλικα» έκοψαν την πίτα τους και επιβεβαίωσαν ότι ο εθελοντισμός με επίκεντρο το περιβάλλον χρειάζεται επιπλέον τόνωση στο νησί μας. Ο Μαν. Φύσσας ευχήθηκε μια δημιουργική χρονιά για όλους τους ανήσυχους Χιώτες και στάθηκε ιδιαίτερα ότι το 2013 θα σηματοδοτηθεί, αν λήξουν και οι τελευταίες εκκρεμότητες, με την έναρξη της εφαρμογής της ανακύκλωσης, αναγκαιότητα για την οποία  επέμεινε ο «Έλιξ» από την πρώτη ημέρα παρουσίας του.

Ο Ν. Νύκτας, ως φίλος του «Έλικα», τόνισε ότι η συμβολή του ήταν καθοριστική ώστε να αποφορτιστεί η έννοια της οικολογίας στο νησί μας από τη στείρα άρνηση, ο Δ. Μυλωνάδης εστίασε στην ανάγκη να ενισχυθούν τα ρεύματα μεταξύ των ομάδων πολιτών που αναπτύσσονται τελευταία στο νησί μας και ο Ελ. Καταρέλλος τόνισε ότι ο προσδιορισμός του περιβάλλοντος ως ανθρωπογενές είναι ο ιδανικός χαρακτηρισμός και φωτίζει την ισορροπία της σχέσης ανθρώπου και περιβάλλοντος.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ