1.11.2012 16:11

ΕΛΕΥΘΩ: Επεκτείνει τη δράση της στο Βόρειο Αιγαίο

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΗ ΧΙΟ, Η ΠΟΛΥΚΛΙΝΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ ΜΕ ΙΑΤΡΟΥΣ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΚΗΣ ΛΕΣΒΟΥ

 
Δυναμικά φαίνεται ότι μπαίνει στον τομέα Υγείας στο Βόρειο Αιγαίου η χιώτικη πολυκλινική «ΕΛΕΥΘΩ», καθώς το ερχόμενο Σάββατο ανακοινώνει τη συνεργασία της με ιδιώτες ιατρούς στη Μυτιλήνη.
 
«Ερχόμαστε να καλύψουμε ένα κομμάτι που λείπει από το γειτονικό νησί, δηλαδή της ιδιωτικής υγείας. Δεν κάνουμε κάποια αντίπραξη στους ιδιώτες της Μυτιλήνης αλλά ερχόμαστε να συμπληρώσουμε αυτό που λείπει.
Οι συγκεκριμένοι ιατροί θα φέρνουν τους ασθενείς τους στη Χίο, αντί να πηγαίνουν στην Αθήνα με ότι αυτό συνεπάγεται. Το χαμηλότερο μεταφορικό κόστος αλλά και τα πιο προσιτά νοσήλια είναι μερικά από τα πλεονεκτήματα που έχει το συγκεκριμένο εγχείρημα.
Επιπλέον η πολυκλινική «ΕΛΕΥΘΩ» παρέχει οποιαδήποτε υπηρεσία υγείας θελήσει ο ασθενής αφού συνεργαζόμαστε με ένα μεγάλο δίκτυο καταξιωμένων ιατρών», ανέφερε στον «π» η Γ. Αργυρούδη, εκ μέρους του πολυκλινικής.
 
Η συνεργασία των ιατρών Ε. Αθανασέλη, Μ. Δαγρέ και Α. Ζαφειρίου με την ιδιωτική κλινική Αργυρούδη, θα ανακοινωθεί το ερχόμενο Σάββατο στις 12:00 το μεσημέρι στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Λέσβου στη Μυτιλήνη.
 
Η συνάντηση γίνεται με σκοπό να ανακοινώσει στους φορείς και στο ευρύ κοινό δια του τύπου, τις παροχές υγείας της κλινικής, που επιβεβαιώνουν τη επιχειρηματική σύμπραξη στην ευρύτερη περιοχή του Β.Αιγαίου, επ ωφελεία των κατοίκων του.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ