16.4.2019 20:24

Ελεύθερος ο 32χρονος, δεν ασκήθηκαν προς το παρόν διώξεις σε βάρος του

Ελεύθερος αφέθηκε το απόγευμα της Τρίτης ο 32χρονος που διαπληκτίστηκε με τον άτυχο διανομέα Γ.Κ. το βράδυ της Δευτέρας.

Ο 32χρονος που κρατούνταν από χθες Δευτέρα (15/4) στην Αστυνομική Διεύθυνση Χίου οδηγήθηκε στην Εισαγγελία, χωρίς όμως να αναγράφεται στη δικογραφία η αιτία θανάτου του 57χρονου και άρα χωρίς καμία κατηγορία σε βάρος του.

Έτσι, χωρίς κανένα στοιχεία, η Εισαγγελέας Πρωτοδικών αποφάσισε να αφεθεί ελεύθερος μέχρι να γνωστοποιηθεί το πόρισμα από τον Ιατροδικαστή του «Σκυλίτσειου» Νοσοκομείου, κάτι που αναμένεται να γίνει το πρωί της Τετάρτης.

Αμέσως μετά τη διαβίβαση του πορίσματος, κι εφόσον υπάρξουν στοιχεία σε βάρος του 32χρονου – προς το παρόν υπάρχει μόνο ένα οπτικό υλικό από τις κάμερες που δεν αποδεικνύεται η άμεση σχέση του διαπληκτισμού με τον θάνατο του 57χρονου- τότε η Εισαγγελέας θα αποφασίσει εάν υπάρχουν στοιχεία για άσκηση ποινικής δίωξης καθώς και το είδος της κατηγορίας που πιθανόν του απαγγελθεί.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ