6.2.2017 10:05

Ελαστικότερα όρια στον αριθμό των μαθητών ζητά η Ένωση Τεχνολόγων Εκπαιδευτικών

Ευνοϊκότερη μεταχείριση λόγω ιδιαιτεροτήτων ζητά για τα σχολεία Επαγγελματικής Εκπαίδευσης του Β. Αιγαίου το Περιφερειακό Τμήμα της Ένωσης Τεχνολόγων Εκπαιδευτικών.

Με έγγραφο του ζητά από τους εκπαιδευτικούς και πολιτικούς φορείς της περιοχής του, λόγω των σοβαρών επιπτώσεων της κρίσης, τα σχολεία Επαγγελματικής Εκπαίδευσης της περιοχής του Βόρειου Αιγαίου να τύχουν ευνοϊκότερης μεταχείρισης σε ότι αφορά τα ελάχιστα όρια μαθητών προκειμένου να λειτουργήσουν όλα τα τμήματα τομέων και ειδικοτήτων Επίσης για όλα τα σχολεία της περιοχής του Βόρειου Αιγαίου και ειδικά της ΔΔΕ Χίου, να μοριοδοτηθούν με περισσότερα μόρια, αφού ανεβούν κατηγορία, ώστε να γίνουν ελκυστικότερα στις προτιμήσεις των εκπαιδευτικών.

 

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ