27.1.2015 9:05

Εκτός λειτουργίας facebook και instagram -Αναστάτωση στους χρήστες των δικτύων παγκοσμίως

Λίγο μετά τις 8 το πρωί εκατομμύρια χρήστες σχεδόν σε ολόκληρο τον κόσμο διαπίστωσαν ότι δεν μπορούν να μπουν στο facebook ούτε στο instagram.

Το πρόβλημα υπάρχει και στην Ελλάδα ενώ παραμένει άγνωστο τι έχει συμβεί. To instagram εξέδωσε σύντομο μήνυμα στο twitter γράφοντας πως εργάζονται για να διορθωθεί το πρόβλημα, ενώ σιγήν ιχθύος τηρεί το facebook για το πρόβλημα.

Στο twitter δεκάδες μηνύματα από όλο τον κόσμο αναφέρονται στο πρόβλημα ενώ κάποιοι αστειεύονται γράφοντας RIP Facebook. Oποιος προσπαθεί να συνδεθεί με το facebook βλέπει την παρακάτω εικόνα στην οθόνη.

Αναμένοντας να επανέλθουν τα δυο δημοφιλέστατα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οι χρήστες εκτονώνονται στο twitter και προσεύχονται να μην «πέσει» και αυτό. Δεν λείπουν βέβαια και οι προτροπές: Ωραία το facebook έπεσε, ευκαιρία να ζήσουμε λίγο πραγματικά.»



Πηγή:  Εκτός λειτουργίας facebook και instagram -Αναστάτωση στους χρήστες των δικτύων παγκοσμίως | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/news/188776/ektos-leitoyrgias-facebook-kai-instagram-anastatosi-stoys-hristes-ton-diktyon-pagkosmios#ixzz3Q0T85klO

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ