3.6.2016 19:35

Έκθεση 45 Τούρκων ζωγράφων στην Πινακοθήκη

Εγκαινιάστηκε σήμερα και ολοκληρώνεται αύριο στη Δημοτική Πινακοθήκη  ομαδική έκθεση  45 Τούρκων ζωγράφων σπουδαστών των Πανεπιστημιακών  Eεργαστηρίων Καλών Τεχνών Art School  της Κωνσταντινούπολης. Η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού  Βιβή Ποταμούση δηλώνει ότι είναι μια καλή αρχή της προσπάθειας να ανοίξει στο κοινό η Πινακοθήκη και ο Angel Σogounjyz διοργανωτής της έκθεσης  ιδιοκτήτης της Γκαλερί “Πινέλο” της Κωνσταντινούπολης μιλώντας σπαστά απόλυτα κατανοητά Ελληνικά, μας δηλώνει ότι επέλεξε και τη Χίο γιατί έχει εδώ πολλούς φίλους, και ότι έχει παρουσιάσει στη Χίο συνολικά δέκα εκθέσεις. Τα έργα των 45 Τούρκων φοιτητών έχουν παρουσιαστεί ήδη έκθεση έχει παρουσιαστεί στη Μυτιλήνη, στη Ρόδο, στη Θεσσαλονίκη, στην Αθήνα, στην Αλεξανδρούπολη, την Ξάνθη και θα ακολουθήσουν αρκετές άλλες Ελληνικές πόλεις. 

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ