Επιδείνωση θα παρουσιάσει από σήμερα 17-4-2012 τις βραδινές ώρες ο καιρός στις περισσότερες περιοχές της Ανατολικής και Βόρειας χώρας με κύρια χαρακτηριστικά τις ισχυρές βροχές και καταιγίδες και τους θυελλώδεις ανέμους.
Πιο αναλυτικά :
Σήμερα Τρίτη 17-4-2012 το βράδυ ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν στη Μακεδονία, τη Θεσσαλία, τις Σποράδες, τις Βορειότερες περιοχές της Ανατολικής Στερεάς και την Εύβοια. Τα φαινόμενα αυτά κατά τη διάρκεια της νύχτας και αύριο Τετάρτη 18-4-2012 θα επεκταθούν στη Θράκη, το Ανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα και μέχρι το βράδυ θα εξασθενήσουν.
Παράλληλα θυελλώδεις Νοτιοανατολικοί άνεμοι 7 και 9 μποφορ θα πνέουν στο Αιγαίο που σταδιακά αύριο θα στραφούν σε δυτικούς Βορειοδυτικούς
Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε τα στοιχεία σας εδώ.
Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.