22.9.2016 17:49

Εκσυγχρονίζεται το ηλεκτρικό δίκτυο στην πόλη

ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΛΩΔΙΩΝ ΣΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑΣ Η ΔΕΗ

Σημαντικό δείχνει να είναι το έργο αντικατάστασης  του παλιού  δικτύου ρεύματος  των αγωγών  χαμηλής τάσης με το νέο, που εξασφαλίζει καλύτερες οικιακές και επαγγελματικές παροχές, με περισσότερη ασφάλεια και λιγότερες φθορές.

Τα συνεργεία της   αναδόχου εταιρείας  «EUROPA EVIEK A.T.E.» αφαιρούν από το δίκτυο τα παλιά  γυμνά καλώδια και τα αντικαθιστούν με ένα νέου τύπου που περιέχει όλες τις  παροχές σε μια προστατευμένη  μονωμένη συσκευασία.

«Το έργο έχει αρχίσει και εξελίσσεται σε όλη την πόλη και θα καλύψει σταδιακά όλη τη Χίο», δηλώνει ο υπεύθυνος του κλιμακίου  της εταιρείας Δημήτρης  Μαγούλας.

Αυτή την περίοδο  οι εργασίες εξελίσσονται κυρίως στις περιοχές της Ευαγγελίστριας και των δυτικών συνοικιών της πόλης.

«Η συσκευασία  είναι ενιαία και μονωμένη φθείρεται πολύ πιο δύσκολα, ελαχιστοποιεί τα βραχυκυκλώματα και εκμηδενίζει τους κινδύνους των παλιών γυμνών αγωγών. Τμηματικά θα καλύψουμε  όλη τη Χίο. Παρέχει  100% πιο ασφαλή  προστασία, δεν δημιουργεί κινδύνους και ελαχιστοποιεί τις φυσικές φθορές, τις διαρροές και τις βλάβες, με αποτέλεσμα να παρέχεται καλύτερη ποιοτική και ποσοτική τροφοδοσία στα σπίτια και τις επιχειρήσεις», συμπληρώνει.

Σημαντικό είναι και το ότι  σύμφωνα με τον ίδιο, το νέο σύστημα είναι πιο ανθεκτικό, δεν προκαλεί βλάβες συντηρείται και ελέγχεται  πολύ ευκολότερα.

«Με αυτά τα τεχνικά  δεδομένα στόχος του έργου είναι η καλύτερη τροφοδοσία των καταναλωτών με  λιγότερες βλάβες που δημιουργούν μεγάλα προβλήματα και προκαλούν διαμαρτυρίες», επισημαίνει και καλεί τον κόσμο να δείξει κατανόηση στην πρόσκαιρη ταλαιπωρία των διακοπών ρευματοδότησης στις περιοχές που διεξάγονται οι εργασίες αντικατάστασης

Το έργο θα ολοκληρωθεί  σε τρία χρόνια. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ