27.9.2013 16:52

Εκστρατεία ενημέρωσης για το μποϋκοτάζ στην Olympic Air

ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΔΡΑΣΗ Η ΕΝΩΣΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΦΟΡΕΩΝ

Αγώνα δρόμου για να ενημερωθούν σωστά οι καταναλωτές και να στηρίξουν το μποϋκοτάζ στην Olympic Air από τις 13 έως και τις 19 Οκτωβρίου που κηρύσσεται σαν πρώτη μορφή αντίδρασης στην ακρίβεια των αεροπορικών εισιτηρίων,   ξεκινούν  οι συνεργαζόμενοι φορείς  που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Ένωσης Καταναλωτών.

Στη χθεσινή σύσκεψη αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να κλιμακώσουν τον αγώνα εναντίον του μονοπωλίου των αεροπορικών μεταφορών, που με τις ανεξέλεγκτες ακριβές τιμές εισιτηρίων, έχει αφαιρέσει από τους πολίτες το δικαίωμα  της αεροπορικής μετάβασης από και προς την Αθήνα.

Η Ένωση Καταναλωτών, η ΟΕΒΕ, το Εργατικό Κέντρο, το Επιμελητήριο, ο Εμπορικός Σύλλογος, ο Ιατρικός Σύλλογος, οι συνταξιούχοι του ΝΑΤ, ο Δήμος, η Περιφέρεια, οι βουλευτές, η αξιωματική αντιπολίτευση του δήμου και ο ΣΥΡΙΖΑ αποφάσισαν ομόφωνα να συμμετάσχουν στην προγραμματισμένη αποχή, σαν πρώτο μέτρο αντίδρασης.

Στα πλαίσια της απαραίτητης κλιμάκωσης του αγώνα εγκρίθηκε η δημιουργία επιτροπής που θα εκπροσωπήσει τη Χίο στις απαραίτητες επαφές με τη διοίκηση της Olympic Air, το υπουργείο Μεταφορών και Επικοινωνιών, την Επιτροπή Ανταγωνισμού και με όποιο άλλο φορέα χρειαστεί για να γίνει γνωστή η αντίδραση και να υπάρξει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Σημείο ζωτικής σημασίας για την επιτυχία  του αγώνα θεωρούν οι φορείς την έγκαιρη και σωστή ενημέρωση των Χιωτών της Αθήνας.

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ