21.1.2015 20:41

Έκρυβε από ναρκωτικά μέχρι αρχαία αντικείμενα

ΣΥΛΛΗΨΗ 38ΧΡΟΝΟΥ ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ.

Στη σύλληψη 38χρονου Χιώτη που πλέον έρχεται αντιμέτωπος με τις κατηγορίες της καλλιέργειας, κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών αλλά και της παράνομης κατοχής αρχαίου αντικειμένου, προχώρησαν το μεσημέρι της Τετάρτης οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. έπειτα από συντονισμένη επιχείρηση.

Ειδικότερα, οι Αστυνομικοί είδαν τον 38χρονο, να κινείται με το αυτοκίνητό του στην πόλη της Χίου και σε έλεγχο που διενήργησαν, βρήκαν στην κατοχή του ποσότητα κάνναβης (χασίς), συνολικού βάρους 11 γραμμαρίων.

Ακολούθως σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, στην περιοχή «Χαλκειός» της Χίου, καθώς και σε χώρους πλησίον αυτής, βρέθηκαν:

  • 86 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης (χασίς)
  • 2 ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας
  • 1 αρχαίος αμφορέας
  • 2 δενδρύλλια κάνναβης, ύψους 20 και 25 εκατοστών, καλλιεργούμενα από τον ίδιο.

Από τα μέχρι τώρα στοιχεία της έρευνας, προκύπτει ότι ο αμφορέας εμπίπτει στις διατάξεις του Νόμου για την προστασία των αρχαιοτήτων.

Ο αμφορέας, τα δενδρύλλια και οι ναρκωτικές ουσίες κατασχέθηκαν, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Χίου.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ