3.1.2020 15:37

Έκρυβαν κοκαΐνη σε κρέμα σώματος

Συνελήφθησαν το προηγούμενο διήμερο στη Χίο, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χίου, ένας ημεδαπός ηλικίας 54 ετών και ένας αλλοδαπός ηλικίας 32 ετών, κατηγορούμενοι κατά περίπτωση, για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, εντοπίστηκε ο 54χρονος προχθές (01-01-2020) στην παραπάνω περιοχή και κατά τη διάρκεια ελέγχου βρέθηκε στην κατοχή του, ποσότητα κοκαΐνης, βάρους -28,8- γραμμαρίων, κρυμμένη σε πλαστική συσκευασία που περιείχε κρέμα σώματος. 

Κατά τη διερεύνηση της συγκεκριμένης υπόθεσης, διακριβώθηκε η εμπλοκή του 32χρονου, ως τελικού παραλήπτη της παραπάνω ποσότητας των ναρκωτικών, ο οποίος εντοπίστηκε άμεσα χθες (02-01-2020) και συνελήφθη. 

Η ποσότητα της κοκαΐνης, η οποία σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας προοριζόταν για περαιτέρω διάθεση σε τρίτους έναντι χρηματικής αμοιβής, καθώς και κινητό τηλέφωνο που βρέθηκε στο πλαίσιο των ερευνών, κατασχέθηκαν.   

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ