6.6.2012 14:52

"Έκπτωτος αν δεν ολοκληρωθεί το τμήμα Μερσυνιδίου - Συκιάδας"

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ "ΑΚΑΜΑΣ Α.Ε" ΑΠΕΣΤΕΙΛΕ Η Π.Ε. ΧΙΟΥ

Προειδοποίηση ότι σε περίπτωση που δεν ξεκινήσει άμεσα τις εργασίες στο οδικό δίκτυο Χίου – Καρδαμλύλων, τότε θα κηρυχτεί έκπτωτος απεύθυνε χθες στον εκπρόσωπο της εταιρίας ΑΚΑΜΑΣ Α.Ε., ο αντιπεριφερειάρχης Χίου Κ. Γανιάρης, αποστέλλοντάς του παράλληλα και ειδική πρόσκληση για να συνεχιστούν οι εργασίες της διάνοιξης που έχουν διακοπεί εδώ και μερικούς μήνες.
Μάλιστα μετά τη χθεσινή συνάντηση του Κ. Γανιάρη με τον υπεύθυνο της εταιρίας αλλά μετά και τα σχόλια του «π» στη σελιδα 4 της Δευτέρας, η Π.Ε. Χίου εξέδωσε δελτίο Τύπου στο οποίο διευκρινίζει:
«Απαντώντας σε ερώτημα που υποβάλλετε μέσω της εφημερίδας σας σχετικά με την ολοκλήρωση των εργασιών στη Γέφυρα Παντουκειούς, και για ενημέρωση των συμπολιτών μας, σας γνωρίζω τα εξής:

  • Σε πολλαπλές συναντήσεις με τον ανάδοχο του έργου (η τελευταία πραγματοποιήθηκε στις 5/6/2012) ζητήθηκαν εξηγήσεις για την αδικαιολόγητη καθυστέρηση των εργασιών και επισημάνθηκε ρητά ότι πρέπει να συνεχιστεί και να ολοκληρωθεί το έργο.
  • Από την πλευρά μας δηλώθηκε σαφώς, ότι στην περίπτωση κατά την οποία  ο ανάδοχος δεν ανταποκριθεί στα χρονοδιαγράμματα και στις συμβατικές υποχρεώσεις του, η Περιφερειακή Ενότητα Χίου τηρώντας απαρέγκλιτα την νομοθεσία περί δημοσίων έργων θα προχωρήσει σε κάθε νόμιμη ενέργεια.
  • Μοναδικό μας μέλημα είναι η συνέχιση και η ολοκλήρωση του έργου με σεβασμό στη νομοθεσία και στο δημόσιο χρήμα».

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ