13.5.2013 11:14

Εκπαιδεύοντας τους επαγγελματίες

ΔΩΡΕΑΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ 8 ΩΡΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ

Τρία διαφορετικά διήμερα σεμινάρια πραγματοποιεί την εβδομάδα που διανύουμε το Πανεπιστήμιο Αιγαίου δίνοντας τη δυνατότητα κατάρτισης πληροόρησης κι ενημέρωσης σε όλο τον κόσμο.

Συγκεκριμένα σήμερα στη μεγάλη Αίθουσα Ισογείου στο Μιχάλειο κτίριο στις 17.00-21.00 και την Τρίτη τις ίδιες ώρες στο Αφιθέατρο του Πανεπιστημίου θα πραγματοποιηθεί το σεμινριο με τίτλο «Αποτελεσματικό Μάνατζμεντ Μικρών Νησιωτικών Επιχειρήσεων- Πώς προγραμματίζουμε τις βασικές λειτουργίες μιας μικρομεσαίας επιχείρησης} με εισηγητήτον Μ.Βιδάλη.

Την Τετάρτη  και την Πέμπτη στις 18:00- 22:00, στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Ομηρείουθα πραγματοποιηθεί το σεμινάριο με τίτλο «Μάρκετινγκ και Τεχνικές Πωλήσεων για την Ανάπτυξη, Προβολή και Προώθηση Τοπικών Προϊόντων και Υπηρεσιών» με εισηγήτρια την  Ε.Μαυραγάνη.

Το Σάββατο και την Κυριακή στις 17.00- 21.00  στο Αμφιθέατρο του Πανεπιστημίου, θα πραγματοποιηθεί το σεμινάριο με τίτλο «Η Ευρωπαϊκή Ολοκληρωμένη Θαλάσσια Πολιτική σε σχέση με τη συνοχή και την ανάπτυξη της νησιωτικής περιφέρειας»,  με εισηγήτρια την Ε.Στεφανιδάκη.

Τα σεμινάρια πραγματοποιούνται στο πλαίσιο της Πράξης «Το Πανεπιστήμιο Αιγαίου, βασικός παράγοντας για την οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη του Αιγαιοπελαγίτικου χώρου»  και έχει ως στόχο να βοηθήσει τις τοπικές κοινωνίες μέσα από τη συστηματική εκπαίδευση του ανθρώπινου δυναμικού τους.

Στα σεμινάρια μπορούν να συμμετάσχουν όλοι, χωρίς κόστος συμμετοχής. Η παρακολούθηση και των οκτώ ωρών είναι υποχρεωτική και χορηγείται σχετική Βεβαίωση Παρακολούθησης.

Δηλώσεις συμμετοχής ηλεκτρονικά στο Website της Δράσης 4: http://top.seminaria.aegean.gr/ - έως και μία ημέρα πριν την υλοποίηση των σεμιναρίων.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ