24.2.2016 9:02

Εκπαιδεύοντας τα παιδιά να αγαπούν τα ζώα

Εκπαιδευτικό πρόγραμμα πραγματοποιείται σε συνεργασία του Φιλοζωικού Συλλόγου Χίου, της Κιβωτού του Θοδωρή και της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης προκειμένου τα παιδιά να μάθουν να αγαπούν τα ζώα.

Πρόκειται για εγκεκριμένο από το Υπουργείο Παιδείας φιλοζωικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα σε δημοτικά και νηπιαγωγεία της Χίου. Πολλά σχολεία έχουν δηλώσει συμμετοχή και ευελπιστούμε ότι το πρόγραμμα θα έχει την ίδια επιτυχία με αυτά των προηγουμένων χρόνων. Όσα σχολεία επιθυμούν να το παρακολουθήσουν παρακαλούμε να επικοινωνήσουν με τον Φιλοζωικό Σύλλογο στο νούμερο 6980470162.

   Το πρόγραμμα καταρτίστηκε από το φιλοζωικό σωματείο Κιβωτός της Μυτιλήνης και το ηλεκτρονικό υλικό παραχωρήθηκε από τον κύριο Γιώργο Βιτέλλα.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ