30.8.2012 10:32

Εκνευρισμένος

Εκτός … νερών βρίσκεται ο δήμαρχος. Η κατακραυγή του κόσμου για την καταστροφή αγγίζει το σύνολο του πολιτικού κόσμου κι είναι ίσως η πρώτη φορά που και ο Πολύδωρος, δικαίως ή αδίκως περιορισμένη σημασία διαθέτει, είναι κι αυτός στο στόχο.
Οι συνεργάτες του παρατηρούν ένα διάχυτο εκνευρισμό στις κινήσεις του δημάρχου, απόρροια βέβαια της κόπωσης των ημερών, της συναίσθησης του τραγικού απολογισμού, αλλά, όπως προείπα, και της επίρριψης ευθυνών σε κάθε κέντρο εξουσίας.
Δεν έχει εθιστεί ο δήμαρχος να μπαίνει στο κάδρο της ευθύνης κι ίσως για αυτό η συμπεριφορά του να αναβλύζει εκνευρισμό τα τελευταία εικοσιτετράωρα. Θα πρέπει βέβαια να τον αποβάλλει και να αναλάβει άμεσες πρωτοβουλίες χάραξης συγκεκριμένου σχεδίου αντιμετώπισης της επόμενης μέρας. Το να κλαις πάνω από τα αποκαϊδια ή να επιχειρείς να διασώσεις τον εαυτό σου από τη μπάλα των ευθυνών, ελάχιστη απόδοση έχει για τον τόπο.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ